Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúnak 18. születésnapjára ajándék ötletek?
Ruhát, ékszert, kulcstartót-grav.tollat, nem szeretnék adni mindenhol ezeket az egyszerű dolgokat olvastam.. inkább vmi különlegesre gondoltam, akár saját kezűleg készült ötleteket is szívesen olvasnám el.
Szereti a focit és játszik is, sokat használja a szgépét de játékra nem igazán van szüksége, van kocsija, szeret innixd, szereti nagyon a vicces dolgokat.. már elég rég óta együtt sok mindent kapott, ezért sem tudok sok dolgot már mégis vmi különlegest szeretnék
"Szerinted ha párkapcsolat témánál van a kérdés akkor nem a barátnője vagyok?! Sokkal jobban örül nekem mint egy prostinak de azért köszi :D.."
Akkor vegyél neki egy üveg szeszt, ha már "szeret innixd", oszt' le van rendezve! :)
valami ojan kellene amit csak toled kaphat es senki mastol, ami megis egyedi, es emlekezetes egy eletre.. mit szolnal egy kis kozos romantikus kiruccanashoz? romantikus furdozes,vacsora, esti masszazs romantikus zenénél, aztan pedig egy kis osszebujas:) csillaglesés, majd egy sajat csillagot talalni az egen es elnevezni rolatok:) hmm eg ykis fantazia kell csak semmi mas:)
de ha valami kezbe fogahtot szeretnél, akkor peldaul egy naptar a kepeitekkel,vay fotoalbum, szovegekkel egyutt. en peldaul amiota ismerem ot naplot irtam rola, megha ciki is,de akkoris a naplomat odaajandekoztam neki,. Sajat erzeseimet foglaltam belé. kell ennel szebb ajandek?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!