Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek így a nők?
Sajnos régebben visszahúzódó, kis aranyos gyerek voltam, aki nem mert beszélni a lányokkal, mert nem volt önbizalma. Ellenben voltak olyan barátaim, akik bunkóztak a lányokkal, beszólogattak nekik, kigúnyolták őket, mégis imádták őket a lányok. Vagyis nem imádták, de nem is ellenkeztek, inkább élvezték is egy kicsit. Természetesen nem volt barátnőm. Azóta eltelt pár év, és megváltoztam. Van önbizalmam, mintha kciseréltek volna. Én is érzem a késztetést, hogy poénosan beszólogassak, és meg is teszem ezt, de a lányok reakciója teljesen más.. Lekezelően, visszabunkózva reagálnak, és feszültség alakul ki közöttünk, pedig csak viccből mondom ezeket, és ezt ők is érzik... Ki érti ezt?
A másik kérdésem pedig az volt, hogy most így nézem a még mindig szerény, érzéketlen, visszahúzódó osztálytársaimat, akikre tapadnak a csajok.... bezzeg amikor én voltam olyan, a kutya se szólt hozzám.
Miért?
Ha jó-pasi vagy a fekáliádat is dobálhatod és láthatatlan emberekkel is beszélgethetsz akkor is lesz olyan csaj akinek tetszeni fogsz.
És valszeg a beszólogatásaid bénák és csak neked viccesek.
Nem akarlak bántani, de szerintem arról van szó, hogy nem érzed a határt.
Szóval sokaknál nem vicces, ha pl. lek*rvázod, vagy szidod az anyját. Én sem tartom viccesnek, pedig mi cinkeljük egymást rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!