Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért kell még neki idő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért kell még neki idő? Szükségem van sok tanácsra! Többi lent

Figyelt kérdés
Pár hónapja vunk együtt, jól megvagyunk...túlságosan is. Barátnője van. Kértem válasszon. Pár hete egyikünkkel sem találkozott, mostanában fog hazajönni. Azt mondta, nem tud dönteni köztünk, de nem húzza az időt, mert fontos vagyok neki,nem akar átverni. Meg fogja mondani ha hazajön, ki kell neki,addig még gondolkodik de nem tudna nem keresni, mert nagyon jó barátok is lettünk! Azt mondta, ahova tud, engem visz...Nem a szexről szól! Nem akarom elveszteni mint barátot én sem, de rohadtul fáj, hogy tudom, nem én leszek az első...második meg nem akarok lenni!!! Kérlek titeket adjatok tanácsot!!!
2009. szept. 19. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Tanácsot nem lehet úgy adni,hogy azt te egyértelműen jónak vagy rossznak tarts.Viszont kívülállóként érzések nélkül rá lehet mutatni olyan dolgokra,amiket te is tudsz,csak nem akarsz kimondani.

Ha téged választ állandó kételyeid lesznek,ha nem akkor meg olyan barátságotok lehetne,ami sem neked,sem neki,sem a másik lánynak nem elfogadható.A legnehezebb hagyni az egészet,de ha túl teszed magad,akkor leszel igazán nyugodt

2009. szept. 19. 14:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, egy közeli rokonom/aki nagyon jól ismeri a srácot/ azt mondta várjak még ha szeretem, mert megérné. Nagyon szeretem emberként és tudom, hogy ő is engem, de nem szerelmes. :S
2009. szept. 19. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jártam ilyen cipőben,csak én lányként nem tudtam választani. Mikor azt mondtam,hogy nem tudok választani,valójában egyiket sem szerettem igazán,csak vonzódtam hozzájuk.Aztán egyszercsak az egyik férfi azt mondta,így nem jó,hagyjuk,én rábólintottam,tehát igazán nem érdekelt,nem küzdöttem érte,ha volt,volt,ha nem,nem.Aztán sokat beszélgettem vele, mondta,hogy nincs szüksége az embernek egy ilyen kapcsolatra,bármelyik szerepet is tölti be egy ilyen helyzetben. Igaza volt,mert szenved mindenki. Még aznap megszakítottam a másik pasival is a kapcsolatot,és nem szenvedtem. Remélem érted mit akarok veled éreztetni.
2009. szept. 19. 15:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Persze értelek, csak egy a gond, nálunk a helyzet, h fiatalon ment bele a kapcsolatba és jópár éve vannak már így. Viszont mi nem hirtelen vágtunk bele ebbe, fokozatosan alakult ez ki, és a gond, hogy én úgy érzem, nem mer dönteni...nem nem akar... meg ragaszkodik hozzám, csak azért mégis rossz így. Semelyikünk sem érezte ilyen jól magát még senkivel, és ez nagyon meghatározó...sajnos :(
2009. szept. 19. 16:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Közeli ismerősöm volt ilyen helyzetben, ugyanigy pár hónapos volt a dolog. Neki ez a legjobb, amit nem kap meg a barátnőjétöl, megkapja tőled. csak te szenvedsz. Hagyd őt, nem téged fog választani. Ha te kellenél neki nem habozna. Találsz mást:)
2009. szept. 21. 19:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát ha jó neki egy olyan kapcsolatban, amilyen az övé, hajrá. De az tuti nagyon fogja bánni ezt a döntést, mert érzem, hogy nagyon jól érzi magát velem...ő tudja...
2009. szept. 21. 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is ugyanilyen helyzetben vagyok jelenleg, csak éppen nálunk már több, mint 1 éve tart a dolog. Szeretjük egymást, és érzem, sőt mondja is, hogy velem jobban érzi magát. Minden tökéletes, kivéve, hogy ott a másik nő. Nálunk sem csak a szexről szól a dolog!!! Mégis azt hallgatom, hogy nem tud dönteni kettőnk közül, én azt kapom, hogy a megszokás miatt, hiszen már évek óta van azzal a nővel. Nagyon szeretem, és tudom mit kellene lépnem ebben a helyzetben, de mivel nem akarom elveszíteni nem merem megtenni...sokat szenvedek én is, de még mindig várok, és remélem majd én leszek a befutó. Ha bátor vagy, akkor tudod mit kell tenned! Ha nem akar választani, lépj te! Mond, hogy neked nem jó így, és szakíts. Ha annyira fontos vagy neki, mint írtad, akkor úgysem hagyja veszni a dolgokat! Én ezt nem merem meglépni...

21/L

2009. szept. 22. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!