Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretlek szó nálatok mit jelent?
Figyelt kérdés
Akkor mondjátok, ha szerelmesek vagytok?2013. márc. 29. 14:43
1/11 anonim válasza:
ne haragudj de ez egy nagyon hülye kérdés
2/11 anonim válasza:
Hát ha a barátomnak mondom akkor igen, azért mert szerelmes vagyok belé.
De most mi a kérdés? Szoktam fiú barátaimnak is mondani,akik iránt csak barátságot érzek,nem többet..A szeretlek azt jelenti hogy szeretlek.. :D
4/11 anonim válasza:
Nem sokat... vagyis attól függ, kinek mondom. De ez mindenkivel így van.:D
5/11 anonim válasza:
én csak olyannak mondom akit tényleg szeretek,fontos nekem és az életem részének tekintem,ha barátról van szó akkor max csak írom neki,de ha a páromról akkor hozzábújva mondom és tényleg azért mert fontos nekem a jelentése
6/11 anonim válasza:
Mindent, ha olyan ember szájából van akit én szeretek, és semmit, ha olyan ember szájából hallom aki elöttem leirta magát.
7/11 anonim válasza:
azt,hogy nem tudok nelkule elni.
bar sok ember ossze vissza dobalozik ezzel a szoval.
de en csak annak mondom,akiert az eletem odaadnam,hogy elhessen tovabb
18/L
8/11 anonim válasza:
Attól függ, kinek mondom :) Relatív értelmű szó.
9/11 anonim válasza:
azt ,hogy szeretem az illetőt még akkor is ha csak barátilag :)
10/11 anonim válasza:
Még soha senkinek nem mondtam, hogy "szeretlek".
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!