Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "szeretlek"-re nem az a válasz, hogy én is?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok együtt a barátommal, és ha mondom neki, hogy szeretlek, nem mond rá semmit, max. annyit, hogy imádlak, de az szerintem nem ugyanaz. Magától nem mondja, pedig beszélgettem vele erről, de azt mondta, hogy éreznem kell, nem mondogatnia. Szerethet vajon?
2013. márc. 29. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ez olyan hülyeség, hogy a szeretlek már elcsépelt és ezért nem mondani, vagy, hogy unalmas lenne...

de szerintem ha te mondod neki, és ő nem mondja vissza az már fura... hiába 'érezni meg éreztetni kell' az egy dolog, de ha tényleg szeret miért esne már nehezére neki?

én ha egy nap 5x mondom a barátomnak, akkor ő 5x visszamondja... pedig nem egy nyálas típus :D

2013. márc. 29. 11:54
 12/17 anonim ***** válasza:
A legjobb válasz rá: "Tudom." :D
2013. márc. 29. 13:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Úgy ám! Meg a "Helyes!"
2013. márc. 29. 13:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, a barátommal 1 éve vagyunk együtt ő eddig 1x mondta,hogy "szeretlek". Nincs rá szükségem,mert anélkül is tudom,hogy szeret és,mint mások is írták már nagyon elcsépelt. Amikor megkérdeztem a barátomat,hogy miért nem mondja,hogy szeret csak ezt mondta: Már egyszer mondtam neked,hogy szeretlek,ha megváltozna a dolog szólni fogok!
2013. márc. 29. 15:39
 15/17 anonim ***** válasza:

"Már egyszer mondtam neked,hogy szeretlek,ha megváltozna a dolog szólni fogok!"

ez egy szar régi vicc egyébként... nehogy azt hidd, hogy ilyen kis kreatív....:"D

2013. márc. 29. 15:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy nem ő találta ki...:)
2013. márc. 29. 15:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam mondogatni.. nem szeretem a "szeretlek" szót, mert mára már vesztett az erejébôl. Az az elvem, hogy egyszer kimondom, és utána csak akkor beszélek az érzéseimrôl, ha változnak.
2013. márc. 30. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!