Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "szeretlek"-re nem az a válasz, hogy én is?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok együtt a barátommal, és ha mondom neki, hogy szeretlek, nem mond rá semmit, max. annyit, hogy imádlak, de az szerintem nem ugyanaz. Magától nem mondja, pedig beszélgettem vele erről, de azt mondta, hogy éreznem kell, nem mondogatnia. Szerethet vajon?
Nézz a szemébe, amikor mondod, és lásd meg a választ :)
Egyébként személy szerint mindig máshogy válaszolok rá,
van hogy "én is" a válasz, de az elég sablonos, többnyi-
re kikerülöm, de az eredmény ugyanaz :)
2013. márc. 29. 10:49
2/17 anonim válasza:
Sajnos te nem az vagy ennek az embernek, mint ami neked ez az ember.
2013. márc. 29. 10:49
3/17 anonim válasza:
Csak sótartó vagy... ha érted, mire gondolok:$
2013. márc. 29. 10:50
4/17 anonim válasza:
Én lány vagyok és én is speciel annyira elcsépeltnek tartom a szeretlek szót, hogy nem használom, csak ritkán.
És valóban. A szavak lehetnek szépek, de a tettek a mérvadóak.
2013. márc. 29. 10:52
5/17 anonim válasza:
Szerintem pont a szeretlekre nincs "kötelező jellegű válasz" szép is lenne ám.... Bárkihez odamennék hogy szeretlek és mivel megvan rá a válasz, azt kellene mondani? -.-
Amúgy meg az tök gáz, hogy ki akarod facsarni belőle, hogy kimondja. Ezzel lehet az ellenkezőjét éred el. Fogd fel, hogy ő bármilyen okból is, de nem akarja kimondani, még vagy nem még.... ki tudja. Lehet nem szeret, csak veled van, lehet hogy olyan a személyisége, hogy nem szereti mondani.
2013. márc. 29. 10:53
6/17 anonim válasza:
Szerintem szeret Téged. Az " én is " válasz, az már annyira alap, annyira megszokott.. inkább mást mond, és ez szerintem joó :)) De ezt Te érzed, az imádás meg télleg nem ugyanaz, de az mág több is :D:D
2013. márc. 29. 10:53
7/17 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani rá, hogy "én nem", de érdekes módon igy is tudja, hogy nagyon is. Szavakkal lehet hazudni, a szerelmet, szeretetet nem hallani, érezni kell.
2013. márc. 29. 11:04
8/17 anonim válasza:
Az "én is" egy hülyeség. Vagy kimondja vagy nem. Mikor az én volt párommal távkapcsolatba kerültünk, és az állomáson mondtam neki, hogy szeretlek, ő erre csak annyit nyögött be, jah, én is. Aztán pár nappal később szakítottam is vele. De igen, van ennek a szónak jelentősége, és nem mindegy milyen helyzetben mondod neki, ha pl. mindig, az már unalmas. Meg kell adni ennek a módját is.
2013. márc. 29. 11:07
9/17 anonim válasza:
Ez nem ilyen szokás, hogy a "how do you do"-ra csak ezt lehet válaszolni, nem is használják már. Ez ilyen nem akarok beszélgetni, de mondjunk már valamit, hogy járjon a szánk. Ha szeret, érzed, ha nem, azt is.
2013. márc. 29. 11:14
10/17 anonim válasza:
Szerintem nem szeret, legalábbis nem eléggé.
Az imádlak pedig... tipikus olyan szöveg amit a ki vagyok mi vagyok "pasik" mondogatnak, az újonnan felveszett "csajuknak".
Egy normális kapcsolatban igenis kimondja mindkét fél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!