Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy újra bízzon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy újra bízzon bennem?

Figyelt kérdés

Hosszú sztori, de rövidre fogva: Volt egy fel nem vállalt kapcsolatom, nyílt titok volt végülis, de nekünk így volt jó, és ebbe senkinek nem volt beleszólása. Aztán tavaly ősszel elérkezettnek láttam az időt, hogy ezt abbahagyjuk, mert vágytam egy normális, átlagos kapcsolatra. És megismertem akiről szó lesz. Ő is akart velem kezdeni, de elvileg még voltak (vannak?) elvarratlan szálai. Tudta ezt a fel nem vállalt kapcsolatot de nem firtatta, mert neki is voltak hasonló dolgai. Szóval eleinte titokban találkoztunk, hogy lássuk lesz-e ebből valami. Minden jól alakult, aztán mégis jött egy mosolyszünet. A gond az, hogy a fel nem vállalt kapcsolatbeli sráccal szoktunk találkozni emiatt sokan hiszik, hogy még együtt vagyunk. Tévedés. Emberileg, barátilag hiányzik és jó így, hogy olykor megiszunk vmit. De a mostani kapcsolatom meg azért nem tudom komolyabb színre vinni mert nem bízik meg bennem. Ez jogos, de többször felajánlottam, hogy megszakítom a másikkal a barátságot is, akkor azt mondta, ne csináljam. De néha azt érzem, hogy neki tetszik ez a helyzet, hogy rám fogja hogy miattam nem haladunk de ugyanakkor már benne sem látom, hogy annyira szeretne lépni. (Egyébként 20 év van köztünk)

Ha megszakítom a másikkal a barátságot, akkor benne van a pakliban amitől félek, hogy nem lesz semmi a dologból, és elvesztem őket, az egyiket mint pasit, a másikat mint barátot.

Ötlet?

2013. márc. 28. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Az ujjal mar csak a szenvedes van, azert kar lenne feladni a regit.

Magadban kellene eldontened, hogy mit is akarsz az elettol, es aztan azt kellene megprobalnod megvalositani egy harmadikkal, akivel tiszta lappal tudsz indulni.

2013. márc. 28. 22:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek a kapcsolatnak vége.
2013. márc. 28. 22:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt nem hinném, mert remekül működik minden. Csak egyikünk sem hozza fel ezt a kínos témát, és úgy teszünk mintha rendbe lenne minden. De nem tudom, hogy kéne bizonyítanom, hogy "nem játszom 2 felé"
2013. márc. 28. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!