Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy a barátnőtök 3 nappal az összejöveteletek előtt lefeküdt valakivel?
Hát ez szopás.
Engem elbizonytalanítana ez a dolog mert ahogy írtad már régebb óta udvaroltál mint az a random pali.
nekem is rosszul esne, lehet szakitanék is miatta....
akkor bizonyára nem valami komolyak az érzelmei irányodba ha még a randizási ismerkedési fázisban mással tudott lefeküdni
Én nem szeretem a ribiket, mégis azt mondom, nem foglalkoznék vele a helyedben. Megszoktam már a nőktől azt a fajta hozzáállást, hogy egyik pasinál hónapokig udvaroltatnak maguknak, míg másokat leszopnak egy "helló, dugunk?" ismerkedési procedúra után. Sokszor ezt úgy teszik, hogy pár hete még nagyban leszólták azokat, akik ilyeneket csinálnak. Szóval nem érdemes foglalkozni a hülyeségeikkel, ők maguk sem tudják, mit miért csinálnak. Örülj neki, hogy van nőd, és kupakold ahol éred. Másoknak sosem lehet nője, gondolj erre, és használd ki amit az élet ad.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!