Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti bírjátok ha egy lány kezdeményez? Ha igen mit reagálnátok rá? Lányok tapasztalat? Ti miket csináltatok?
Nem akartunk egyenjogúságot, és nincs is. Ezt csak a férfiak találták ki, hogy a háború után a nőket is be lehessen fogni a gyárakban. Persze sokkal kevesebb fizetésért. Ennyit az egyenjogúságról.
Én nem kezdeményeztem soha, és nem is fogok. Olyan volt már, hogy egyértelmű jeleket adtam a srácnak, de nem lépett. Gondolkodtam is rajta, hogy lehet, hogy nekem kéne randira hívni, mert félénk, vagy még mindig nem voltam egyértelmű. Nemsokára kiderült, hogy élettársa van. A hátam mögött mindenki röhögött, mert állítólag nagyon szembetűnő volt, hogy mennyire odavagyok érte. Ő meg hülyített. Képzeld el, még az milyen blamázs lett volna, ha randit kérek.
Egyébként is hiába írják a fiúk, hogy szeretik, persze, mert az a kényelmes. De hamar otthagynának egy olyan lányért, akiért nekik kell megküzdeni. Bennük van a vadászösztön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!