Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat egy másik pasival. Hogyan illik ezt közölni? 19/L
Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy másik férfival.Tudom most jön hogy ri.banc vagyok stb.Engem az érdekel hogyan lehet ezt finoman közölni és mikor?2013. márc. 28. 16:47
11/18 anonim válasza:
a 9"kel értek egyet. nem kellene az önbecsülését lerombolnod azzal, hogy elmondod neki. lehet, hogy nem is volt igazán hibás, mert félreléptél, de akkor is magában fogja keresni a az ürügyet...
12/18 anonim válasza:
Egyszer voltam így, igaz, hogy a másik pasival "csak" csókolózásig jutottunk egy buliban. Amikor legközelebb lefeküdtem a barátommal, egyszerűen zokogni kezdtem és kitört belőlem, hogy ezt csináltam. Ha tudtam volna, hogy ő a kapcsoaltunk elején végigdugta a fél kollégiumot, ahol lakott, még ezelőtt a dolog előtt, biztos kevésbé veszem a szívemre.
14/18 anonim válasza:
ma 16:49 főleg nálad. Nem gondolod, hogy kéne egy kis önbizalmat gyűjtened.
15/18 anonim válasza:
#3: hát neked meg a k*rva anyád. Remélem, ilyen csajokat sose sodor felém a sors.
Mikor? Hétfőn, 11 órakor. Őszintén, nem mindegy? Ha szar kedve van, csak még szarabb lesz, ha jó kedve van, csak elb*szod. Legyen benned annyi, hogy ha már megtetted, akkor mielőbb beismered neki, és elsüllyedsz szégyenedben
17/18 anonim válasza:
Baromi sz.r érzés ám megcsalva lenni, szóval remélem kedves kérdező piszok szemétül érzed magad!!
18/18 anonim válasza:
Mondd neki, hogy nem jött meg, elmentél nőgyógyászhoz, ahol kiderült, hogy terhes vagy és már jóideje AIDS-es. Ezért összezavarodtál, és megcsaltad az apjával és a kutyájával.
Majd 1-2 másodperc múlva mondd, hogy "ááá, csak hülyültem, valójában annyi volt csak, hogy lefeküdtem egy vadidegennel, semmi más."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!