Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes utána vágyakoznom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes utána vágyakoznom?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nagyon tetszik. Régebben szinte minden nap beszélgettünk és úgy éreztem, tetszek neki. Mostanában már nem szoktunk, amikor találkozunk, köszönünk egymásnak, és ennyi. De nekem még mindig tetszik és néha úgy érzem, ő is zavarban van, de aztán elbizonytalanodom, mert ha tetszenék neki, biztos lépne. Így is megéri utána ácsingóznom, vagy lépjek tovább?
2013. márc. 28. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Tegyél azért amit szeretnél. Benne van, hogy nem éred el, de legalább megtetted amit tudtál.
2013. márc. 28. 14:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Mit tehetek? Egyszer már utaltam neki rá, hogy tetszik, de nem vette a lapot, vagy csak nem akart élni a lehetőséggel..:(
2013. márc. 28. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne utalgass, hanem keresd, meglátod, hogy telik két hét miután te párszol ráírtál, ír-e ő újra... :D ha minden jó, akkor őszintén beszélj vele a dologról.
2013. márc. 28. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Basszus! Egyszer utaltál rá... lehet fel se fogta, hogy te épp most UTALSZ valamire. Tegyél is valamit!
2013. márc. 28. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!