Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnak olyan nőkkel együtt lenni férfik, akik csak a pénz miatt vannak vele?
9-es ott meg csökken a vagyonod valamiért akkor megy el mert jajjdeolyaanroszulélünk már :D
Hát szerintem azt lehet érezni, egy olyan nő felszínesebb, nem ad annyi érzelmet neked szerintem, hiszen pénzedet szereti nem téged
Olvasom a kommenteket és azon gondolkodom hova sülyedhet még a világ.
L/19
ma 11:25
Egyetértek. Szánalom!
12-es
Pontosan ezen a kérdésen mutatkozik ki hogy valóban mit akar mai világban egy pasi, azért akar nőt, hogy szexeljen vele meg vigye körbe mutogassa a plázába, sajnos érzelmek kihaltak bennünk :((
"Olvasom a kommenteket és azon gondolkodom hova sülyedhet még a világ."
Ja mert amikor érdekházzaságok voltak, amikor tizenéves gyerekeket adtak el, hogy egyben legyen a birtok, amikor a szülők előre eldöntötték, hogy ki kivel kerül össze az jó volt mi?
Azért mert a lovat BMWre cseréltük attól a világ, az emberek még nem változnak.
A magány nagy úr tud lenni.
"Pontosan ezen a kérdésen mutatkozik ki hogy valóban mit akar mai világban egy pasi" - pontosan ezen a válaszon mutatkozik meg,hogy a csajok kiket hívnak pasinak. Amúgy megkérdezném,szerinted hány ilyen "pasi" élvezi azt,hogy neki nem jutott más csak a pénzéhes hárpiák? Szerintem nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!