Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Dohányzó lányok! Ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dohányzó lányok! Ti hogy reagálnátok ha a barátotok ezzel állna elétek?

Figyelt kérdés
Tehát az a helyzet, hogy nagyon vonzónak tartom ha egy lány dohányzik. Tudom, hogy ez sokak számára felfoghatatlan, mi lehet szexi benne de én annak tartom:) Szeretem nézni ahogy egy csinos lány beleszív a cigarettába, aztán kifújja a füstöt, szeretem ha rám fújja, magát a látványt nagyon szépnek tartom. A barátnőimnek meg is szoktam venni a cigit vagy valamilyen különleges, nőcis cigarettával lepem meg őket. Ti el tudnátok fogadni ha a barátotoknak ilyen "mániája" lenne? Vagy esetleg még partnerek is lennétek ebben, hogy a kedvére tegyetek ezen a téren? :) Nagyon szépen megkérek minden olyan válaszolni szándékozót, aki azt szeretné csak leírni hogy a cigi undorító, büdös, drága, legyen szíves ezt most nem megtenni! Köszönöm! És ha lehet kort is írjatok!
2013. márc. 27. 19:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Igen, segítsd abban, hogy roncsolja magát......(Mondom ezt úgy, hogy én is dohányoztam, szóval nem azt ellenzem csak ezt a felfogást...)Mi lesz a következő, szex közben cigizzen? Beteg emberek......nagy az Isten állatkertje, és alacsony a kerítés!
2013. ápr. 7. 19:57
 12/24 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy nem tudnám elfogadni így a barátomat, hanem arról, hogy ez a kapcsolat nem működne, mivelhogy másak az igényeink... Minden embernek vannak vágyai, amiket oké, valósítsa meg, de én ebben nem lennék partner,mivel nem dohányzok. Régen cigiztem, butusnak is tartom magam emiatt hogy ilyenért pénzt kidobtam :D:D:D 19 lány
2013. ápr. 7. 21:13
 13/24 anonim válasza:
jah, de ha dohányoznék biztos örülnék a kis "mániádnak" :D utóbbi voltsm
2013. ápr. 7. 21:14
 14/24 anonim ***** válasza:

Hát,én dohányzom tehát nagyon örülnék ennek a fóbiádnak...:D

De ha épp ésszel belegondolok,hogy ha nem dohányoznék és a pasim azt kérné szokjak rá a cigire csak azért mert neki ez tetszik???hááát...őszintén megmondom nekem ez egy kicsit abszurd lenne...nem hinném,hogy belemennék...:/

2013. ápr. 7. 23:36
 15/24 anonim ***** válasza:
Ja 22L voltam!:)
2013. ápr. 7. 23:37
 16/24 anonim ***** válasza:
Simán.
2013. ápr. 16. 22:28
 17/24 anonim ***** válasza:

(juhéé itt az első magyar smoking fetishes!! :D)

Ha látnám hogy tetszene, és nem utálnám alapból a cigit, akkor persze :)

2013. ápr. 16. 22:54
 18/24 anonim válasza:
nem elég hogy kúrvák,még cigit is vennél neki? pfeejj
2013. ápr. 25. 19:36
 19/24 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna:)
2013. ápr. 26. 10:53
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem lennék partner, mert 3 éve leszoktam. :)

29/n

2013. ápr. 26. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!