Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatalkori csalódások tényleg erősebbé tesznek a későbbiekben?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy teljesen csak akkor tudom elfelejteni az exet, ha jön helyette valaki más, akit tudok szeretni, aki teljesen lefoglal...? Ha meg nem jön senki, akkor addig az exen töröm a fejemet, hogy miért így, miért úgy, már biztos van valakije, ha újra összefutunk valahol rossz lesz, mert előtörnek a régi emlékek. stb.

Jelenleg nagyon gyengének érzem magam ezekben a dolgokban. Ha most sokszor 'esek pofára', akkor később lazábban fogom tudni venni a dolgokat?

21 L

2013. márc. 27. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos.Lehet,hogy pont azok fognak akadályozni.ú
2013. márc. 27. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
nem biztos, lehet h igen lehet h pont nem
2013. márc. 27. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem erősebbé tesznek, hanem tapasztaltabbá és így megtanulod kezelni ezeket a helyzeteket.
2013. márc. 27. 18:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, megtanulsz kezelni helyzeteket a tapasztalataid révén, jobb eséllyel kikerülöd a zsákutcákat. De attól a csalódás még ugyanolyan szar érzés, és egyre nehezebb túltenned magad rajta mint tiniként. Én így látom...

27 L

2013. márc. 27. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Elvileg hozzászoksz a szituációkhoz, éppen ezért a későbbiekben kevésbé fog megérinteni. Én így vagyok a visszautasításokkal. Régebben sokkal jobban a lelkemre vettem, mint mostanában.
2013. márc. 27. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, mert fiatalkorban jelentéktelen dolgokat érzel kudarcnak. Majd, amikor kikerülsz a nagybetűsbe, akkor mosolyogsz azokon a dolgokon csak.
2013. márc. 28. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!