Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti a párotokat egy héten hányszor engeditek el sörözni a haverjával?

Az én vőlegényem nem igényli ezt,közös barátaink vannak ha megyünk együtt megyünk. Én 22 éves. Ő 27 éves.
6 éve vagyunk együtt,mindig is így volt :)

Az én barátnőm hetente egyszer enged el a maradék időben pórázon vagyok és házimunkát végzek, hogy ne szökjek el megint sörözni.
Bocsi de te fiú vagy vagy lány? Csak azért kérdem, mert így feltenni egy kérdést, h "engeditek el", nem vall 24-25 éves életkorra :D v kőkemény domina vagy vagy papucs v hülye :DDD

Miért nem ugaranak fel hozzátok a haverok...? Egy kis pókerre.
Aztán Ti mentek a haverhoz és a többi... Így csajod sem marad ki, és még jól el is lehetsz.
Kivéve, ha pont az a cél, hogy csajmenetesen bunkulhassatok egy kicsit "ej de jóú segge van a Marisnak dikk" stílusban.

Hát ez nem engedély kérdése.
Ha akar menni a haverokkal,akkor mehet is.
Ha mondjuk minden egyes héten menetrendszerűen péntek este ez lenne,hogy ő külön akar menni,azt már szóvá tenném lehetséges.
Úgy normális,ha megyünk együtt is,és akkor tőlem mehet nélkülem is.Bízok benne.
De lehet,hogy az én válaszom nem mérvadó,mert csak 21 vagyok,viszont 2,5 éve vagyunk együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!