Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezzek vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy srác 18éves és tudja h bejön nekem.szokott nézni meg ilyenek.Már régebben beszéltünk és hát h mondjam vhogy az agyára mentem:S meg van bnője is 2éve. Na és hát szeretnék vele újra baráti viszonyba kezdeni annak ellenére is h nagyon bejön. Szóval nemértem az egészet h minek néz úgy rám meg hasonlók viszont szeretném visszanyerni a barátságunkat. Érdemes kezdeményeznem ez ügyben?
2009. szept. 18. 14:22
 1/6 anonim válasza:
Persze hogy érdemesT Egy próbát mindenképpen megér! Ha csak barátkozni akarsz akkor nincs akadály, de ha többet is akkor ne feledd hogy van barátnője és ne legyél harmadik egy kapcsolatban! Azt meg ugyis észreveszed ha a srác nem bír téged!
2009. szept. 18. 15:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdemes, sőt, ne alázd meg magad!

Írtad, hogy idegesítetted, miből gondolod, hogy ez megváltozott? Szerintem csak azért néz, mert szórakozik, vagy csak tanulmányoz. Meg különben, ha egy pasi akar vmit, az vmilyen formában tesz érte, nem?

Gondolj bele, te is megnézed a csúnyákat is! Akkor ő is azt hiheti, hogy tetszik neked???

2009. szept. 18. 16:06
 3/6 A kérdező kommentje:

huhh. 2fajta választ kaptam:/

a második is hasznos lehet csak nemértem az utolsó mondatot!Ha látod kérlek válaszolj!:)

am köszi..

2009. szept. 18. 19:31
 4/6 A kérdező kommentje:
a legutolsó mondatot!:P
2009. szept. 18. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne. Vagymégis. Meggondoltam magam. :)
2009. okt. 13. 14:36
 6/6 anonim válasza:
szerintem meg igen.nekem is volt már ilyen,hogy volt akinek az agyára mentem.eltelt egy kisidő.én is változtam.és újra beszélgetünk:)
2009. okt. 13. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!