Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon csak a szexért van velem, vagy tényleg szeret?
Figyelt kérdés
Barátnőm bogarat ültetett a fülembe hogy csak arra kellek neki. 4 hónapja vagyunk együtt, 3 hét után feküdtünk le először. Szinte minden nap szeretkezünk, még a mensis napokon is, de emellett sokat beszélgetünk élőben és facen is. Én úgy érzem érdekli hogy mi történik velem, körülöttem, tanácsokat ad ha úgy van, megért, segített ma is matekból, szóval figyel rám. De ott van a tény hogy jóval idősebb nálam és mi van ha én vagyok naív? Én 14 vagyok, ő 21.2013. márc. 25. 21:24
11/13 anonim válasza:
that's right bro (Y)
Én 18 éves lány vagyok, 3 éve vagyok együtt a párommal,még csak most fogok kapni talán gyógyszert, bár lehet nemet mondok rá, talán jövőre....gratulálok, hogy egy 14 éves KISLÁNYNAK a saját anyukája hormongyógyszert adat...és hogy egy tőle jóval idősebb hapsit beenged a házba/szobába/ágyba/lábad közé....
Nem akarok következtetéseket írni, de szerintem anyud csak a "jobbfej" szülő akar lenni....
Apud biztosan páros lábbal tenné ki, nem csak őt, még téged is.
Látszik hogy kislány vagy, mert nem látod át, hogy EZ NEM RENDJÉN VALÓ!
A barátod sem százas....
Már csak az lenne a vicc, ha kiderülne, h már nem is ő vette el a szüzességed...nem lepődnék meg
12/13 anonim válasza:
Amúgy kiderítheted. Mondd meg, úgy érzed elkapkodtátok..egy fél évet szüneteltessétek a dugást. Kíváncsi vagyok, nem csak abban, hogy megcsalna-e, de hogy belemenne-e egyáltalán...
13/13 anonim válasza:
Ez nem pedó, amúgy? :D
Mutass már egy képet magadról, ez megoldaná a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!