Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek számit a korkülömbség? Szerintetek hány év elfogadható?
A fizikai korkülönbség önmagában nekem nem számít. Agyilag legyünk hasonló szinten, ez a fontos. Ez az elméleti része a dolognak.
Gyakorlatilag általában a fizikai és a értelmi fejlődés közel egy szinten van, ezért olyan kiakasztó a közvélemény szerint a nagy korkülönbség. Persze kivételek mindig vannak, de az ritka.
Nekem is volt 9 évvel idősebb barátom. Négy évig éltünk együtt. Amikor beleszerettünk egymásba, 21 éves voltam, ő 29. Ebben a korban már azért nagyjából felnőtt módra gondolkodik mind a két fél.
De például ha egy átlagos 16 és egy átlagos 25 vagy 26 évest veszünk, ott nagyobb a különbség a gondolkodásmódban.
nálam hasonlóképp van.
a korkülönbség nem is számított, de viszont 19 évesen átvettem az öregedéstől való félelmét, meg hogy nagyon gyorsan kell építeni az életet, mert különben kiöregszünk.
Először furcsáltam, de sajnos átvettem, és ez a szorongás bennem is bennem van. 30 évesnek lenni biztosan félelmetes mert hirtelen telik az idő, de én is ezt érzem 19 évesen.
lehet idősebbel együtt lenni, de ne hagyd hogy elvegye a fiatalkorodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!