Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Két személy megismerkedik Interneten,de külön országban élnek.Mondjuk legyenek szomszédok :D.Mar régóta tartják a kapcsolatot együtt.Vonzódnának egymáshoz.Mondjuk a fiú azt mondaná egyszer csak,hogy elmegyek érted és elhozlak magamhoz.Vagy azt mondaná a lánynak pakolj és gyere.Valaki itt lenne közületek aki feladná a régi életét egy ujjért egy másik országban.Nagyon érdekelnének a válaszaitok :)

2013. márc. 25. 08:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Soha sem ugornék egy olyan vízbe, amiről nem tudom, nem e krokodilokkal van tele.
2013. márc. 25. 09:25
 12/19 Baccardi01 ***** válasza:
Szerintem 50-50% az esély rá, hogy hosszú távon működjön a dolog.
2013. márc. 25. 09:41
 13/19 A kérdező kommentje:
12es válaszoló-val tökéletesen egyetértek.
2013. márc. 25. 09:54
 14/19 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ sajnos.. Mert attól hogy kiköltözik külföldre, honnan veszed hogy ott talál-e munkahelyet? Vagy lehet hogy pár hónap múlva mondaná hogy pá-pá.. Akkor meg mit csinálsz? Visszajössz? De ha belföldön nincs munkalehetőséged kint pedig lenne, sőt még rokonok is lennék akkor egyértelműen igent mondanék! Igaz még sulis vagyok, de nekem ez az elvem.:)

17f

2013. márc. 25. 09:57
 15/19 A kérdező kommentje:
Ha nekem egy lány azt mondaná,hogy jön és megpróbálja az együttélést,de fél a munka lehetőség miatt.Nincs arra szükség,hogy dolgozzon,csak ha akar.A Férfinek a dolga,hogy eltartsa a családot.
2013. márc. 25. 10:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Ilyenkor egy általad elképzelt személybe vagy szerelmes.
2013. márc. 25. 10:13
 17/19 ivilicious ***** válasza:

én most pnot egy ilyenre készülök lehet :)

am igaz,lakva ismerik meg egymást:)

2013. márc. 25. 10:53
 18/19 A kérdező kommentje:
Sok sikert kívánok neked!:)
2013. márc. 25. 10:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát először találkozzanak párszor! Persze hogy nem mennék oda csak úgy.... De ha már hónapok óta találkozgatnánk, járnánk és lenne is életlehetőség az egyikünknél... akkor mennék.
2013. márc. 25. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!