Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miböl lehet észrevenni ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miböl lehet észrevenni ha egy pasi többet érez mint barátság? A férjem legjobb haverja!

Figyelt kérdés
Na szòval,a pasi mindig ir fb-on hogy hogy vagyok meg miujsag velem a fèrjemet megsem kèrdi h ö hogy van!Kicsit kövèr vagyok de ö azt hajtogatja hogy egyàltalàn nem,meg ha neki ilyen volna a felesège annak nagyon örülne!Allandoan nèz ha nàlunk van!Kezdek aggodni hogy most mi van?A fèrjemnek nem merek szolni mert mi van,ha tèvedek?Mègis csak a legjobb baràtja!!Segitsetek lègyszi!
2013. márc. 24. 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Meg akar kúrni. Nincs mese, ez ennyire egyszerű, csak mégis szorult bele annyi félénkség, hogy nem meri beközölni.
2013. márc. 24. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha ketten lesztek a konyhában és "véletlenűl" megsimogatja a fenekedet, vagy másmidet akkor ne csodálkozz!

F.

2013. márc. 24. 21:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Te jo èg!!!!!:-D
2013. márc. 24. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:

hát miért nem kérdezel rá, nem gyerekek vagytok

gyorsabb lenne a válasz és tudnád is N

2013. márc. 24. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szerinted mit akarna, hiszen tudja, hogy férjezett vagy. Biztos nem az öregecskedő feleségét akarja Rád cserélni. Farkalni akar Bogaram :)
2013. márc. 24. 21:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Lehet elirtam neki nincs felesège,csak olyat akar mint èn!Jajj èn nem merem megkèrdezni,tiszta hüjènek èreznèm magam!23N
2013. márc. 24. 21:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Igazuk van..meg akar húzni
2013. márc. 24. 21:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja ès mèg azt elfelejtettem hogy mindig azt csinàlja amit èn akarok,akarmilyem beteg vagy faj valamije pl a làba akkor is eljön velünk szórakozni stb!Hàt lehet hogy igazatok van ès qrni akar,de azèrt ez dúrva!Köszke a vàlaszokat
2013. márc. 24. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Miért kéne Neked bármit is kérezni?!

Nem Te akarsz vele dugni, nemde? :-)

Nehogy már Te konfrontálódj. Ha érzi a kérdésben az elutsítást, úgyis azt fogja mondani, hogy nyugi cica, nem vagy olyan szép hogy mindenki utánad kajtasson:-)

Kerüld el, FB-on rézd le, 1-2 átlalándos szót rj vissza may, majd hogy menned kell.

Nem kell itt lelkizni vele,.

Egyáltalán hogy jön olyan beszélgetés, hogy Ta kövér vagy-e meg ha az ő felesége lennél, meg mittudománmi?!

Szorítsd a kommunikációt a férjedre meg az időjárásra

2013. márc. 24. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!