Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell minden pasinak egy plázacica típúsú lány?
szoval azért kell nekik egy átlagos lány, hogy legyen aki fozzon rájuk?
hhogy nincs más??
Ugy, hogy nincs:D
En lassan egy eve probalok, egy atlagos, kedves lanyt talalni, de meg csak talalkozni se sikerult vele, pedig Gyor nem egy kis varos...
Es nem mondhatnam, hogy felos vagyok, csak nem megyek olyan csajhoz oda, akinek mar a testtartasabol, oltozkodesebol latom ,hogy nekem nem o kell.
21/F
megoldás: ne legyél átlagos...
nem kell plázacicának lenni, csak legyen kisugárzásod, öltözz nőiesen és igényesen (ne mondd h sokba kerül mert nem), nézz ki igényesen (ha pattanáshegy az arcod akkor sminkelj és hajat se árt mosni) stb. ha van egy kis stílusod és önbizalmad utánad is omlani fognak a pasik és nem csak a "plázacicák" után... ha még vmennnyire értelmes is vagy, akkor meg főleg
én 23 éves vagyok.
amúgyis szerintem mindegy milyen korosztályba keresgélek, mert mindegyik ilyen.
Engem inkább elriasztanak a plázacicák. Persze meg szoktam őket is bámulni, de nem tudnám elképzelni, hogy egy ilyen lánnyal járjak.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!