Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom és rettentöen bénán csókol?
Figyelt kérdés
van egy barátom akivel több mint egy honapja járok discoba ismerkedtünk meg, és az első csók rettentöen szar volt a számomra.ezt elmondtam neki és azt mondta h azért volt szar mert siettem.meg azt is elmondta h volt 1 éves komoly kapcsolata meg sok futokalandja. sztem meg olyan volt mintha akkor ott és velem smárolt volna legeslegelöször...de ma már jól csokol de RETTENTÖ NYÁLASAN mint egy kutya...csupanyál az egész állam ...olyan szar -.-" egyik barátom se csokolt igy nyálasan?2013. márc. 24. 12:10
1/5 anonim válasza:
minél nyálsabb annál jobb ;) :D
2/5 anonim válasza:
Francokat jó minél nyálasabban, téged sem smárolt le még jól senki, ha ilyet mondasz az első. Hát kérdező, az szívás. Van, aki egyszerűen nem tud csókolózni, nekem is volt ilyen pasim, dobtam, mert szar volt vele. A jó csók kb 3 mp-en belül úgy bepörget, hogy ázik a bugyid.
3/5 anonim válasza:
én szeretem ha vadabbul , nyálasabban csókolnak. am meg segíts neki. még mindíg jobb mintha full lenyomná a nyelvét. nekem mindíg ilyen bnőim voltak de rendeden megbeszéltem velük és utána mindíg jó lett
4/5 anonim válasza:
Én is találkozgattam egy ilyen pasival. Az első után kb rettegtem attól, mikor csókol meg megint, nem csoda, hogy folyton halasztottam a találkozót, a végén pedig lezártam az ügyet.
5/5 anonim válasza:
nekem is volt nyáladzós pasim. még egy hónapig se bírtam vele, borzasztó rossz volt. mintha a kutya nyalta volna szét az államat. tényleg nagyon zavaró.
szerencsére a férjem már elsőre is pont úgy csókolt ahogy én szeretem:)
vannak akik nem tudnak csókolni, sajna pont beletaláltál
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!