Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a 16L 21F korkülönbségről?
A véleményetekre lennék kíváncsi. Szerintetek sok, vagy pont jó ? (Mert gondolom kevésnek nem kevés)
Azért kérdezem, mert mindenki azt mondja, hogy sok ez a korkülönbség, túl idős a srác stb. Szerintem a kor nem számít, de ezért is beszólnak, hogy már hogy ne számítana. Szóval véleményt irjatok. :) Köszönöm előre is !
"16L 21F korkülönbség"
A 22S 34H-nál jobb, de az 52T 49X-nél rosszabb.
Nagyjából megegyezik a 99J 0,1M-el.
Hát én amikor 16 voltam akkor a barátom 24. mai napig együtt vagyunk én 18 ő 26.
szerintem egyáltalán nem sok.Persze a te gondolkodásodtól érettségedtől is sok minden függ. Meg attól is hogy ő mennyire érett..
Azért szólnak meg, mert egy 16 éves kislánynak még "illik" szűznek maradni, míg egy 21 éves fiúnak nem illik szűz állapotban meghagyni a barátnőjét.
A válaszom meg annyi, hogy mi közöm hozzá? Meg mi köze hozzá másnak?
Értem én, hogy 16 évesen az ember még tapasztalatlan, tanácsokat vár, de egy olyan nő, aki már kapcsolatban van egy 21 éves férfival, ne másoktól várja a kapcsolat értelmét.
Nekem még belefér a 15l-20f is, úgyhogy ez is OKés részemről
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!