Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelenlegi és az ex barátnő miért nem szeretik egymást?
Én gyűlölöm a párom exét. Többek közt azért, mert egy kis qrva, aki sokadjára is megpróbálta visszaédesgetni a párom.
Alapvetően bajom nem volt vele, mindig ha összefutottunk akkor csúnyán nézett rám. Kiderült, hogy ő is azt hitte, hogy én utálom őt. A kérdést egy alkalommal tisztáztuk, nekem nincs bajom vele, (elvileg) neki sincs velem, és ő már lezárta és nem akar semmit se, nem szeretné, ha ez a feszültség meglenne kettőnk közt.
Aha..ez így persze szép és jó volt, míg egyszer újra ráhajtott a páromra. Ott leírtam a lányt, és azóta végképp nem a szívem csücske.
Persze nálatok ilyen szitu nincs, de hát mindenkinél más és más.
Én ezért nem szeretem az exét.
Egyébként van neki kettő másik, akikkel semmi bajom nincs és évente kétszer találkozik velük egy kávéra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!