Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A jelenlegi és az ex barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jelenlegi és az ex barátnő miért nem szeretik egymást?

Figyelt kérdés
Nem értettem meg soha , hogy miért nem szeretik egymást egy fiu jelenlegi éd ex barátnö. Nekem volt egy barátom lett neki egy barátnője , nekem nincs semmi bajom vele , s nem kritizálom (mert általában ugy szoktak , h de csunya az uj baratnője) nem nagyon érdekel , de vszont a csaj folyamatosan néz , s a tegnap egy helyen voltunk a csajjal , ott volt a barátnöje is és a csaj elment utána a barátnöje nézett folyamatosan. Nem értem miért van ez..

2013. márc. 23. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert vetélytársnak tekint még mindig és mert nem elég magabiztos, tehát nem hiszi el magáról hogy megfelelhet a volt barátodnak. Sokan vannak úgy hogy bár kimondják hogy vége, egy jó darabig még érzelmileg kötődnek egy kicsit a volt párjukhoz és ebből kiindulva valószínűleg féltékeny rád a csaj, mert nem lát bele a fejedbe.
2013. márc. 23. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert a pasi valószinűleg téged szeret és nem a jelenlegit:D Ez mindig igy szokott lenni ilyen esetben:D
2013. márc. 23. 16:49
 3/6 A kérdező kommentje:
nemhiszem , h engem szeretne , mert szakitásunk utan 1 hétre rá összejött ezzel a csajjal , akivel még mindig együtt van kb. 1,5 éve.
2013. márc. 23. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdező-téged szeret, különben a jelenlegi nem verné ennyire magát, hanem nyeregbe lenne:D
2013. márc. 23. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan női dolog, felesleges logikát keresni benne.
2013. márc. 23. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Én gyűlölöm a párom exét. Többek közt azért, mert egy kis qrva, aki sokadjára is megpróbálta visszaédesgetni a párom.

Alapvetően bajom nem volt vele, mindig ha összefutottunk akkor csúnyán nézett rám. Kiderült, hogy ő is azt hitte, hogy én utálom őt. A kérdést egy alkalommal tisztáztuk, nekem nincs bajom vele, (elvileg) neki sincs velem, és ő már lezárta és nem akar semmit se, nem szeretné, ha ez a feszültség meglenne kettőnk közt.

Aha..ez így persze szép és jó volt, míg egyszer újra ráhajtott a páromra. Ott leírtam a lányt, és azóta végképp nem a szívem csücske.

Persze nálatok ilyen szitu nincs, de hát mindenkinél más és más.

Én ezért nem szeretem az exét.

Egyébként van neki kettő másik, akikkel semmi bajom nincs és évente kétszer találkozik velük egy kávéra.

2013. márc. 23. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!