Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet észre venni, mi a különbség szeretethiány és szerelem közt?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék szeretethiányosokkal járni.
Pasi vagyok.
2013. márc. 23. 15:35
1/3 anonim válasza:
Szeretethiánynál nincs a másik ember felé hiányérzet.
Ha hiányzik az illető személye számodra, az már a szerelem kezdete.
3/3 anonim válasza:
Jó, én a szerelem fogalmát nem használom, de úgy gondolom, hogy bizonyítékod sosem lesz. Legelb.szottabb a dolog az emberi kapcsolatokban, hogy sosem lehetsz biztos abban, hogy a másik indítékaiban nem valami pszichológiai balműködés viszi a stafétát, nem tévedés-e az, amibe belelovagoltok. Szóval amíg nem bízol a választottadban elég nagy mértékben, (hozzáteszem ez nekem rohadtul nem megy) addg erre a kérdésre csak tippjeid lesznek, megoldásod nem. Úgy gondolom, hogy ha jó kapcsolatot akarsz, először azzal törődj te miért érzel úgy, ahogy és ha az úgy kb stimmel neked, akkor foglalkozz a másikkal. Meglepően sokszor jövök rá, hogy adott emberekkel nem azért szimpatizálok, mert ő szimpatikus, hanem mert van olyan tulajdonsága, (ami mondjuk közömbös, néha sőt...) ami a saját élettörténetem fényben vonzó csupán (ebben talán mindenkinek oda kéne figyelni). A szeretethiány nem személyspecifikus, szóval, ha szeretnél valami tippet akkor kérdezgesd a volt pasijairól, mi, hogy volt vele, talán az segíthet, ha kiderül, hogy veled olyan-e, mint a többiekkel, vagy sem. És ja az első válaszolónak igaza volt, a másik hiánya ugyanez a kérdéskör, bár talán szeretethiányosoknál is előfordulhat, hogy a "pasijának" cimkézett szeretetforrás hiányára érzékenyebb lesz az illető. Meg az ember azért talán megérzi, ha valami nem stimmel picit, nem? Családi múlt szintén, nyilván fontos, persze, hogy ott deról ki, hogy szeretethiány lehet-e egyáltalán. Amúgy a szeretethiány szerintem nem feltétlen olyan rossz emberi tulajdonság, akkor az, ha ez hazudozásba, képmutatásba, tévedésekbe csap át, de a vállalt szeretethiány lehet egy szép emberi tulajdonság úgy gondolom, vannak nekem is ilyen barátaim, volt ilyen barátnőm is, és a kapcsolat nagyrésze tök jó volt szerintem, a szakítás is más okból volt. Ha komoly kapcsolatot akarsz, ne adj fel senkit pusztán azért mert szeretethiányosnak találod, pláne, ha érzel is valamit iránta, ne hamarkodj el semmit, szerintem, simán lehet, hogy vonzóbbnak találod idővel. De ha mást értesz szeretethiány alatt, mint én szólj, az is lehet, hogy én vagyok a f.sz:) Remélem segített:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!