Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 20 évesen még nem volt kapcsolatom?
Próbálok mindenféle formában ismerkedni, de nem vagyok hajlandó csak azért kapcsolatban lenni, hogy legyen valakim. Szóval keresem azt aki tényleg megfog.. De így meg úgy jártam h még soha nem volt kapcsolatom, és ha ezt elmondom ismerkedés közben valakinek, akkor érzem h furán tekintenek rám.. Érdemes belemenni egy olyan kapcsolatba amiről tudom hogy nem lesz hosszútávú, vagy várjak amíg meg találom azt akit tényleg tudnék szeretni?
20L
Egyáltalán nem "gáz". És várj még, biztos megtalálod az igazit.
20 éves leszek nem sokára, de még nekem sem volt kapcsolatom, bár nem zavar...
F
Egyáltalán nem gáz.Én is így vagyok vele.Bár én sajnos belementem 2 kapcsolatba is mert azt hittem szeretem, de tévedtem.Így azóta vissza utasítok másokat is mivel nem érzek irántuk semmit.És ahogy mondtad fölösleges csak azért valakivel lenned, hogy ne légy egyedül!
Csak kitartás! ^_^
17L
Nekem sem volt még :( Mindig csak a kifestett k*rvákat találom meg, abból meg nem kérek...
Hol laksz?
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!