Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 14 évesen nem volt még kapcsolatom?
Külsőmre kaptam már pozitív megjegyzéseket (bár kissé pocakos vagyok 175cm 74kg), sok brátom (nő nemű is) is van és aktív szociális életet élek de egyszerűen egy csajse volt. Vagy ezt eröltetni kéne kicsit? Én úgy gondoltam hogy ez természetesen magától jön de nem és még nem tetszett egy csaj se annyira hogy kezdeményezzek de amikor meglátok egy párt akkor eléggé vágyakozok eziránt. Szexuális életet is szívesen élnék (persze nem 1 éjszakásokat). Vagy még korai?
Talán még éretlen vagyok ilyen téren? Vagy a súlyom a gond?
NEM gáz.
Csak azért ne járj valakivel mert az menő.. hanem mert szereted.. és igen jön majd.. meg fogod érezni, hogy mikor vagy szerelmes..és tudni fogod mik a "teendőid.."
14/l
Már feleséged és gyereked lehetne!
De komolyan, nem gáz. Úgy értem, férfiak és nők szoktak párkapcsolatokat kezdeményezni, nem fiúk és lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!