Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem soha senkivel se lehetnék boldogabb, mint vele, de valami hiányzik, mit tegyek?
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt, azóta az életem olyan mint egy valóra vált álom! Gyakorlatilag mindenben olyan, mint én, mióta megismertem, egy percre se tudom szinte abbahagyni a mosolygást és a nevetést, csupa olyan dolgot csinálunk, amikre mindig is vágytam. Imádom a családját, a baráti társaságát, ők is engem.
És tényleg vele érzem magam a legjobban, nagyon-nagyon boldog vagyok. Tudom, hogy egy ilyen pasi kell nekem. És még ráadásul jól is néz ki, és mindenben úgy viselkedik, mint amit én elképzeltem, mint ideális férfi.
De közben mégis tetszik egy másik srác is, és viszonylag gyakran gondolok rá, tehát ebből mégiscsak arra kell következtetnem, hogy talán mégse vagyok olyan szerelmes, mint ahogy gondolom :(
Vagy ez még nem jelenti azt feltétlen? Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!