Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok ti mien pasikra buktok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mien pasikra buktok?

Figyelt kérdés
mien pasik jonnek be nektek? kulso belso tulajdonsag..
2009. szept. 17. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Külső:legyen nálam magasabb,ne legyen nagyon vékony,de elhízott se,haj mindegy ha jol áll neki,szeme kék:P

Belső:legyen aranyos,lehessen vele sokmindenről beszélni,nelegyen túlzottan féltékeny.

2009. szept. 17. 14:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Az ideálom mindig is egy fekete hajú, fekete szemű, kreol bőrű (Nem cigó!), magas vékony,gengszter pasi volt, ehelyett halálosan szerelmes lettem egy világosbarna hajú, zöldes-kék szemű, magas, vékonyba, akihez hozzá is mentem, és ma is imádom!Őrült jó pasi!

Aztán régebben szóba sem jöhettek volna pocakos, ducik, de mára már azok közt is akad, akit jó pasinak tartok. Az ember mindig változik, de alapvetően nem a külső a fontos.

Belső tulajdonság: Ha őszinte, családcentrikus, nyert az ügy!

2009. szept. 17. 14:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Külső: olyan 175-185 cm, vékony vagy átlagos, barna vagy fekete haj, szeme szintén :P Belső: kedves, megértő, udvarias, aranyos, lehessen beszélgetni vele, kb ennyi:)
2009. szept. 17. 14:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Egy tökéletesen szép, csillogó alma is lehet rohadt belül!

Ha jó a humora és értem él, akkor jöhet!

2009. szept. 17. 14:25
 5/10 anonim ***** válasza:
AKI TUD HELYESEN ÍRNI!!!
2009. szept. 17. 14:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha most elkezdenem azt irni akkor a baratom kulso es belso tulajdonsagat irnam le:)Nagyon szerettem ot:)

Szeretlek kincsem:)

(elnezest egy kicsit elragadtatam magamxD)

2009. szept. 17. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:
legyen helyes,megértő,segítőkész és szeressen nagyon.meg figyeljen rám.
2009. szept. 17. 15:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Először is a mondatokat kezdje nagy betűvel, használjon ékezeteket, és a milyen szót ne "mien"-nek írja!
2009. szept. 17. 15:47
 9/10 anonim ***** válasza:

15:47-es vagyok újra.

Kihagytam, hogy a megszólítás után, vagy vesszőt használ a magyar ember, vagy felkiáltó jelet. Az utóbbi esetben új mondat kezdődik (nagy betűvel).

2009. szept. 17. 15:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Önök Grétsy László:Álljunk meg egy szóra! című műsorát láthatták! :-) Egyébként teljes mértékben igazad van,helyesen írni,és magyarul beszélni tudni kell,talán ez tükrözi legjobban az illető intelligenciáját,műveltségét! Most pedig a tárgyra térnék...Szóval,nekem az intelligens(érzelmileg főleg!),kedves,őszinte pasik jönnek be!A külső számomra csak annyiban lényeges,hogy legyen az illetőnek férfias,jó kiállása,és külseje!Ez alatt értem a borostás arcot,formás testet.
2009. szept. 17. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!