Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fizikai törvényszerűség már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizikai törvényszerűség már az, hogy akinek kellünk, az nekünk nem kell, de akit mi akarunk, az minket nem akar? 19/L

Figyelt kérdés
2013. márc. 22. 22:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Karma's a bitch.
2013. márc. 22. 22:21
 2/12 anonim ***** válasza:

ez nem törvény

ez az élet

2013. márc. 22. 22:21
 3/12 anonim ***** válasza:
nope
2013. márc. 22. 22:22
 4/12 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy van benne valami.

De amúgy ehhez miért kellett a korod?

Nem kötekedés,csak kérdem? :)

2013. márc. 22. 22:23
 5/12 A.Romanov ***** válasza:
Kihagytad, hogy messze lakik :)
2013. márc. 22. 22:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Persze,hisz ki akar olyannal lenni,aki adja magát?Az ember izgalmat akar,és esélyt,nem biztost.
2013. márc. 22. 22:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon igaz, én így tapasztaltam. 20/F
2013. márc. 22. 22:35
 8/12 anonim ***** válasza:
nem
2013. márc. 22. 22:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem eddig mindig kölcsönös volt, bárki megtetszett, de ezek szerint ez elég ritka. Hmm, talán jobban kéne értékelnem az életemet! :D
2013. márc. 22. 22:47
 10/12 anonim válasza:
Biológiai és evoluciós szempontból én úgy gondolom ez nem törvényszerű inkább a rossz felfogás okozza. Az lenne az élet célja,hogy sokasodjunk na szóval,ha mindig az általád leírt dolog történne akkor elég hamar kihalna az emberiség. Viszont én is belátom mennyire izgalmas küzdeni valakiért,amikor az őrület határán vagyok,hogy miért nem hív már,üveges tekintettel meredten bámulok a semmibe és ő jár a fejemben pedig egy hónapja még nem értékeltem ennyire. Mi lett velem hirtelen,hogy izgulok ha fel kell vennem vele a kapcsolatot?.. AZ élet ilyen.
2013. márc. 23. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!