Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy a fiúmnak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a fiúmnak én legyek a legfontosabb?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a problémám az, hogy a barátom mindig is sokat játszott a számítógépén játékokkal. Régebben folyton wowozott, mára ezt szerencsére abbahagyta, mert a szülei nem pénzelték tovább szerencsére. Egy ideig minden jó volt, elkezdtünk el-el járogatni otthonról. Most meg kezdi előre, nem a wowozást, hanem sok mást. Egész nyáron a haverjainál volt, mert összevitték valakihez a gépeket és hálóban lövöldözték egymást, egész nyáron alig találkoztam vele, mindig ott volt. Most azt hittem, hogy kezdődik a suli jobb lesz, merthogy majd már nem érnek rá, de elkezdett játszani PC-s játékokkal, meg egy netessel.

A netesre engem is meghívott, és játszom is vele, napi 5percig tart, ő meg folyton rajta van. Írkál benne újságcikkeket, meg pártgyűlés, cégek irányírása. A játék neve Erepublik.

Ha pedig nem ezzel játszik, akkor meg telepít egy új játékot fel a gépére és, akkor azzal el van egész nap is akár. Már gondoltam arra, hogy bejelentem a szoftverrendőrségen és akkor lefoglalják a gépét :) na de csak gondoltam rá persze.

Szerintetek mit tegyek? Amikor nem függik akkor olyan jó vele. Még csak 17éves, kinőheti? Vagy majd felnőtt korában is ilyen lesz?

2009. szept. 17. 11:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Amikor megismertem a párom akkor ő is wow függő volt. Eleinte hazudozott róla, nagyon sokat harcoltam a játék ellen, ugyanúgy, ahogy te. Aztán rájöttem, hogy neki ez olyan, mint amikor én leülök filmet nézni. Igaz, ő nem ilyen megszállottan játszik már, de ő is ilyen volt. Aztán amikor összejött velem, szépen alábbhagyott a játékszenvedély. Utána már csak a WOWal harcoltam, aztán stratégiát váltottam. Én is elkezdtem wowozni, és azért, mert élvezem. Így most együtt játszunk, és párom büszke rám, hogy játszom. Ajánlom, hogy próbálj alkalmazkodni hozzá, és nem csak nyavalyogni rajta. Az ilyen emberek általában műszaki, számítógépes pályára mennek (mi is). Ha nem tudod lekötni a figyelmét, akkor keres olyat, aki megfelel. Ő ilyen, meg kell mutatni neki, hogy a játékon kívül is van világ, de hagyd játszani is, ha zavar, akkor meg keress más pasit. Vagy csatlakozz hozzá.
2009. szept. 17. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!