Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a fiúmnak én legyek a legfontosabb?
Sziasztok, a problémám az, hogy a barátom mindig is sokat játszott a számítógépén játékokkal. Régebben folyton wowozott, mára ezt szerencsére abbahagyta, mert a szülei nem pénzelték tovább szerencsére. Egy ideig minden jó volt, elkezdtünk el-el járogatni otthonról. Most meg kezdi előre, nem a wowozást, hanem sok mást. Egész nyáron a haverjainál volt, mert összevitték valakihez a gépeket és hálóban lövöldözték egymást, egész nyáron alig találkoztam vele, mindig ott volt. Most azt hittem, hogy kezdődik a suli jobb lesz, merthogy majd már nem érnek rá, de elkezdett játszani PC-s játékokkal, meg egy netessel.
A netesre engem is meghívott, és játszom is vele, napi 5percig tart, ő meg folyton rajta van. Írkál benne újságcikkeket, meg pártgyűlés, cégek irányírása. A játék neve Erepublik.
Ha pedig nem ezzel játszik, akkor meg telepít egy új játékot fel a gépére és, akkor azzal el van egész nap is akár. Már gondoltam arra, hogy bejelentem a szoftverrendőrségen és akkor lefoglalják a gépét :) na de csak gondoltam rá persze.
Szerintetek mit tegyek? Amikor nem függik akkor olyan jó vele. Még csak 17éves, kinőheti? Vagy majd felnőtt korában is ilyen lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!