Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki egyáltalán nem akar magának párt, társat? Úgy értem soha!
csak azzal vagysz akivel mashogy el sem tudnad kepzelni az eletedet.
Hany pelda van arra, hogy szakitunk, mert nem akarok hazasodni, a következö kapcsolatnal meg 6 honap utan hazassag. Csak barati körben tudok 2 hasonlot.
Itt vagyok én is, 8-10 éve nyomom a szinglit.
39F.
Van, már 2 éve egyedül vagyok. 2 év alatt nem is randiztam, nem is akarok. Élvezem az életet egyedül, nincs számonkérés, elszámoltatás, megfelelési kényszer, pénzemet is arra költöm amire akarom. Nem is akarok rajta változtatni, tökéletes ez így.
24F
előfordulhat, hogy vannak akik így jól érik magukat.
én nem tartozom közéjük. amióta az eszemet tudom, társat szerettem volna. 5 év próbálkozás után jött össze. el se tudnám képzelni az életemet a férjem nélkül. elég hamar össze is házasodtunk. 25 voltam, ő 22. másfél év után.
ellenpélda lehet talán a testvérem. nem tudom mi játszódik le benne, hogy csak nem mer ismerkedni, vagy nem is akar társat, nem beszél ilyen dolgokról, nem is vagyunk annyira jóban. minden esetre 31 éves és sose volt senkije. gyereket se akar szülni.
tehát a pontos okot én sem ismerem, a tény az hogy még sosem volt senkije. nem jár randizni, sem szórakozni.
27/N
Eddig még nem volt senkim, persze szeretnék is, meg néha nem is. Tudom, milyen vagyok, ha megtetszik valaki, olyan idiótán viselkedek, hogy csak na, ráadásul szorongós típus vagyok... Nem ragoznám tovább. Érzelmileg szeretném, ha viszont szeretne valaki, de nehezen alkalmazkodok másokhoz, és szeretem, hogy nem kell full topon lennem mindig, és azt csinálom, amit akarok, nem kell senkihez se igazodnom. Nem tudom, lesz-e valaha valakim.
harminchoz közeledő N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!