Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez bunkóság lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez bunkóság lenne?

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy szakításom 4,5 év után konkrétan a lány dobott ,az utóbbi időkben sokat tanul és keveset találkoztunk nem volt rám ideje gondolom kiszerethetett belőlem bár én is kiábrándultam de aztán meg kitudja mi az igazság :D ,annyival indokolt hogy nem akarja már ezt a kapcsolatot és hogy a sok tanulás mellett ez a kapcsolat csak teher lenne neki és hogy szilárd elhatározása van hogy végleg szakít,másnak elmondta hogy nem fogom tudni visszaszerzni illetve mikor ott voltam nála nem érezte már hogy a párja lennék. Pedíg egyik napon bújt ölelt ,éjjel szorosan bújt megkért feküdjek hanyatt és a mellkasomra feküdt úgy aludt majdnem egész éjjel. Aztán vasárnap felkelés után mintha elvágták volna ,mintha ott sem lettem volna. Visszahozta a ruháimat viszont nálam még itt maradt egy két fehérnemű,zokni és megkért hogy vigyem át egyik rokonához szerintetek bunkóság lenne ha 1-2 hét múlva én személyesen vinném el a lánynak vagy ez nem jó ötlet ?

2013. márc. 22. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy,úgy se lesz köztetek már semmi...
2013. márc. 22. 09:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Felesleges.
2013. márc. 22. 09:55
 3/8 Baccardi01 ***** válasza:
Vidd el a rokonához és felejtsd el az egészet. Nézz egy új nő után barátom.
2013. márc. 22. 10:02
 4/8 anonim ***** válasza:
A csaj eldöntötte. Kesz. Valszeg nem vetted eszre a jeleket es nem leptel. De neha baromi nehez eszrevenni a jeleket. A bujas az az elbucsuzas volt.
2013. márc. 22. 10:34
 5/8 A kérdező kommentje:
értem de akkor az nem világos hogy ha bújt és az az elbúcsúzás jele volt akkor miért mondja hogy már nem tekintett a barátjának :O .Vagy akkor éppen őrlődött?
2013. márc. 22. 10:49
 6/8 A kérdező kommentje:
ráadásul azt mondta legalább is nekem, hogy a hétvége után kezdett el gondolkodni. Másnak meg azt hogy sokat gondolkodott
2013. márc. 22. 10:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy mit mondott, ez a tényeken nem változtat. Szakítottatok. Lépj tovább!
2013. márc. 22. 13:12
 8/8 anonim ***** válasza:

gondolom nem 17 eves, hogy naponta valtozzon a velemenye, ezert hidd el, nem bantasnak mondom, nem vetted eszre, de mar biztos, hogy több honapja örlödik. Egy ilyen hosszu kapcsolat befejezesehez egy lany szerintem siman fel evet is elgondolkozik. Valami nem volt rendben.

Es ha bujt akkor mivan? Sokan szakitanak, mert nem szeretik egymast mar, de egy szex siman belefer meg. Tul sokat beleinterpretalsz egy bujasba. Lehet emiatt nem vetted eszre a problemat es azt hitted azzal, hogy buj meg szexel veled azzal azt jelzi, hogy minden tökeletes.

De lanyokrol beszelünk, kodfejtövel is nehez kitalalni, hogy eppen mi jar a fejükben.

2013. márc. 22. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!