Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság lenne olyan lánynak valentinnapra ajándékot adni akinek van barátja?
Figyelt kérdés
Már jó ideje tetszik ez a lány,jól elvagyunk de barátja van már 6-7 hónapja.Szerintetek?:\2013. febr. 13. 20:24
2/11 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem odairni hogy leveset találkoznak és néha megakad egymáson a szemünk.
2013. febr. 13. 20:25
3/11 anonim válasza:
Legtöbb esetben a párok szokták megajándékozni egymást ilyenkor.
4/11 anonim válasza:
Tudod mi az a Valentin nap???
Bunkóság lenne valakinek virágot vinni Mindszentekkor, ha még él...
5/11 anonim válasza:
Ne tedd. Mi lesz,ha a barátja megtudja ? Lehet hogy túlreagálja,és lehetnek következményei.
6/11 A kérdező kommentje:
Hát akkor nemaodk neki semmit:)
2013. febr. 13. 20:27
7/11 A kérdező kommentje:
akkor marad a régi módszer a várakozás.nem mondom hogy nem remélem hogy szakitanak de aztse hogy remélem.nem kivánom neki azt h szakítsanak.:9a
2013. febr. 13. 20:28
8/11 anonim válasza:
valentin napon a párok szokták egymást megajándékozni. érted?
9/11 A kérdező kommentje:
értem már.én abba a tévhitben éltem eddig hogy azokis adnak ajánékot egy lánynak akiknek tetszik egy lány.
2013. febr. 13. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!