Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam rendbe ezt e "viccet"?

Figyelt kérdés
Pár hónapja voltam együtt a párommal, de ő ma egy vicc miatt szakított velem. Mindig is tudta, hogy egy mókamester vagyok mindenből viccet csinálok bizonyos határokig, amiken ő mindig nevetett eddig. Ma megkérdezte tőlem, hogy ha választhatnék közte és egy milliárd forint között akkor mit választanék? Erre én valami vicceset akartam, és azt mondta, hogy "vennék egy aranyszínű Ferrarit " erre besértődött kiabált és szakított... pedig tényleg viccnek szántam, akárhogy magyarázom neki nem enyhül és a bocsánatkérésekre sem reagál. 22 éves srác vagyok (ex)barátnőm pedig 20. Az ember azthinné ennyi idősen azért megtud különböztetni egy viccet a komolyságtól :S
2013. márc. 21. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

hát erre normális ember nem sértődik meg, én is cukkolom néha a páromat ilyenekkel, de szerintem minden rendes ember.

bár utána megölelgetem és megpuszilgatom és nevetünk-.-

2013. márc. 21. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit több "együttélés" kell egy ilyen vicchez, hogy a barátnőd tényleg viccnek vegye.

/Vagy csak nincs humorérzéke./

2013. márc. 21. 21:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak pont rossz napja volt. 1-2 nap múlva hívd fel/írj rá/látogasd meg, és ő is poénra fogja venni :) 21L
2013. márc. 21. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet besokallt a vicceidtol...lehet gyerekes felfogas,de az en parom is neha csinal ilyet,es mikor arra varnek h valami szepet mondjon,direkt az ellenkezojet csinalja.jo en ezert nem szakitanek vele,de sokszor rosszul tud esni.lehet csak meg akar leckeztetni,es holnap minden oke lessz:-)
2013. márc. 21. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Semmit. Hagyd a fenébe. Pár nap és átgondolja hogy milyen hülyeség miatt szakított.
2013. márc. 21. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:
De érdekes,hogy mindig az a legkevésbé vicces,aki azt hiszi,hogy ő a jövő humoristája.
2013. márc. 21. 21:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Vajon miért hiszik azt a pasik, hogy ha a nő egy érzelmekkel, vagy a kapcsolatukkal, kettőjükkel kapcsolatos, lelkis kérdést tesz fel, akkor azt várja, hogy valami bődületes poén hangozzon el, amitől szétröhögi az agyát?

(Mondjuk azért lássuk be, ez nem is volt valami fergeteges vicc, bocs!)

Azért ilyenért hülyeség szakítani. Vagy csak rossz napja volt a barátnődnek és nem erre számított, vagy már volt több félresikerült poénod amin besértődött, csak nem mutatta és most sokallt be.

Szerintem próbáld meg pár nap múlva megkeresni, hátha akkorra lehiggad.

2013. márc. 21. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:

nem tudom mennyire ismeritek egymást, de ez most nagyon nem jött be,

hol élsz Te, hány embernek nincs humora,

nem is sok ideje vagytok együtt, így elég nehéz lesz ezt helyre hozni, mennyire ismered, hogy ha nem keresed v igen, ezt Neked kell tudni N

2013. márc. 21. 21:43
 9/10 anonim válasza:
Ha visszajön, azért mondanám neki, hogy "Helló! Hoztad a Ferarit?" Csak a vicc kedvéért.
2013. márc. 21. 22:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig ez egy vicces válasz volt, bár már kering egy ideje a neten...

Mindenesetre én röhögtem volna, ennél durvább dolgokkal is viccelődünk a párommal, csak mi már évek óta vagyunk együtt.

Az lehet a baj, hogy még csak pár hónapja voltatok együtt, ilyenkor mi lányok még szeretjük a rózsaszín ködöt, ez még nem a viccelődés meg az egymás szívatásának az ideje. Ilyenkor (még ha vicces forma is vagy) még csak a romantikára kellett volna helyezned a hangsúlyt.

Lehet, hogy a klasszikus romantikus dolgokkal vissza tudod szerezni, ha tényleg szeretnéd, mert nem hiszem, hogy olyan komolyan meggyűlölt volna ennyi kis poénkodástól.

23L

2013. márc. 21. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!