Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meyik volt a legreménytelenebb szerelmetek az életben?
Fú, rengeteg volt..
Pamela Anderson, Salma Hayek, Cameron Diaz, Shakira, Jennifer Lopez.. XDD
Az első az egyik osztálytársam volt gimiben, elsőtől fogva érettségiig tartott a reménytelen szerelmem.
A legrosszabb az volt benne, hogy minden nap láttam, mögöttem ült, szinte a legjobb barátok voltunk, suliban és sulin kívül is rengeteget voltunk együtt, mindent megbeszéltünk, de tudtam, hogy soha nem lesz köztünk semmi. Neki nem az olyan lányok tetszettek mint én vagy nem tudom. Amúgy úgy viselkedett velem mintha ő is akarná csak nem merné, meg sokan biztattak, hogy ő is akarja. Így bevallottam neki az érzéseimet, aztán meg emiatt hónapokig nem szólt hozzám, nem értettem miért, a mai napig sem értem. Aztán jött az érettségi, és azóta nem találkoztunk. Nagyon rossz volt ez 4 éven keresztül.
A másik szerelmem a fősuli alatt volt, egyik csoporttársam, akibe őrülten belezúgtam, nagyon jóba lettünk, kavartunk is, ő volt, aki bevezetett a szexualitás világába, de járni soha sem jártunk, mert ő nem akart komoly kapcsolatot, tudom, hogy akkoriban is volt neki más is rajtam kívül, de annyira szerettem, hogy inkább hagytam, hogy kihasználjon. Aztán lett egy komoly barátnője, akkoriban bánatomban egy törött üveggel szét vagdostam a karom.
Aztán még volt egy harmadik nagy szerelmem is, őt tartom mai napig a múltamból a legnagyobbnak, holott ez tartott a legkevesebb ideig, mert ez "csak" 1 éves szenvedés volt. Egy fesztiválon láttam meg utolsó nap hazafelé menet, és akkor mondtam is a haveroknak, hogy: Na ez a pasi az enyém lesz mindenáron. Mivel a társaságából jó pár emberrel jóban voltam, így elkezdtem velük bulizni járni, meg közben facebook-on is bejelöltem és beszélgettem vele. Egyik bulis este elmentem vele sétálni, és elkezdtünk csókolózni. Több nem történt, csak órákon át csókolóztunk. Tudtam, hogy épp egy nagy szakításon van túl, de reménykedtem, hogy attól belevág velem egy kapcsolatba, de nem így lett, másnap össze-vissza beszélt, hogy akar többet is de mégse meg ilyesmi, szóval reménykedések közepette hagyott, meg a legjobb barátja is azt mondta, hogy tőle tudja, hogy akar többet. Ahhoz képest többet nem nyomult meg semmi, rá 1 hónapra meg összejött egy csajjal akivel azóta is együtt van. Szóval ezt sem értem a mai napig se, de sokáig bántott a dolog.
De ezek elmúltak, és tudom miért: Mert egyikőjük sem volt az "igazi". Közben megtaláltam az igazit, azt a pasit, aki engem szeret és én vagyok a mindene és nekem is ő. Pedig azt hittem sose leszek boldog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!