Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokkal fiatalabb fiú iránt vonzódom. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Van egy nálam 12 évvel fiatalabb srác, akivel az utóbbi időben jóban lettem, és egyre jobban vonzódom hozzá. Nekem családom van, de nem vagyok boldog. Nem szeretném elijeszteni sem a fiút, élvezem a társaságát. Úgy érzem magam mint egy kis szerelmes tini, és magam is meglepődöm rajta. Mit tehetnék?
Hát ha bevallásod alapján egyre jobban vonzódsz hozzá akkora tűzzel játszol, mert előbb utóbb a kísértés fog győzni szerintem, egy 22 éves srácotmeg nagyon felvillanyoz ha egy idősebb nő vonzódik hozzá, vagy akár ha csak érdeklődik is iránta ugyan is sokkal elismerőbb érzés egy komolyabb,tapasztaltabb érettebb, bölcsebb nővel még kommunikálni is, mint egy fiatalabb nővel :) Én is vonzóbbnak találok egy idősebb nőt még ha külsőre nem is tudják felvenni a versenyt fiatalabb vetélytársukkal :)
2013. márc. 21. 13:10
12/15 anonim válasza:
bocs a lényeget el is felejtettem : na szóval egy ilyen fiatal srác csak kalandokat keres még ráadásul családos vagy nem hinném h felvállalná a kapcsolatotokat, közre játszana egy család tönkretételében.....rajtad áll a döntés adsz-e a testi vonzalomnak kiscit kalandoztok és utána parázol nehogy lebukj vagy pedig ellenállsz és kerülöd kicsit a srácot nem beszélgetsz vele annyit és próbálod elfelejteni :) A boldogság mindenkinek kijár ne halgass az emberekre te dönthetsz csak nehogy már más emberek szabják meg h megérdemled-e vagy sem meg ne hagyd h mások mondják mit csinálj és mit nem elég idős vagy h eldöntsd :) Itt a legfontosabb kérdés, h mérlegeld magadban, hogy ha belevágsz mit nyersz ésmit veszítesz, és szembeállítani azzal ha nem vágsz bele akkor mit nyersz ésmit veszítesz ezután vond le a következtetést melyik a fontosabb melyiketérdemesebb bevállalni remélem tudtam segíteni szia :) 21 F
2013. márc. 21. 13:15
13/15 anonim válasza:
legyél a szeretője :D
én örülnék neki :$
F19
2013. márc. 21. 14:32
14/15 Aladárkiss válasza:
Akkor lefordítom, hogy eljusson hozzád a lényeg. 22 évestől mit várhat el egy érett 34 éves nő megtörténik a szex. Oké és ?? Kielégített és tovább??? A gondolkodási szintetek nem ugyanott áll. Eltudsz vele komoly témáról beszélgetni ?? Tehetnék fel még neked egy halom kérdést, de felesleges. Arra kellene rá jönnöd, hogy meg kap téged és ennyi lenne. Nem várhatnád el, és nem is tudnád a 22-éves gyereket magadhoz láncolni. Lehet neki ez csak egy izgi kaland, de te a családodat bukhatod! Voltam én is 22- ő és volt egy 29 éves barátnőm örültem neki mint a hülye gyerek, magamnak éreztem az egész világot de mind a ketten rájöttünk ez hosszútávon nem működik. Mondanom sem kell elváltak útjaink. Remélem tudtam neked segíteni és az elolvasottak alapján elgondolkodsz és észhez térsz. Ha meg valami nem működik jól a férjeddel le kell ülni és megbeszélni.
2013. márc. 21. 15:31
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, hasznos volt mindegyik. Sokat gondolkodom ezen, és tényleg nem akarnám felrúgni a családomat emiatt.
Hirtelen megrészegített a tudat, hogy egy fiatalabb pasi érdeklődik irántam, az önbizalmamat helyretette.
Nem fogom bátorítani, de leépíteni sem, mert elég régóta ismerjük egymást, kis városban lakunk, előfordul, hogy összefutunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!