Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a mai kapcsolatok nagy része nem az érzelmeken, szerelmen alapszik?
ma 05:31
Ne akard azért bemagyarázni, hogy a sok ártatlan jófiú mind a belső értékeket nézi, mert majdnem elhiszem...
Pedig a belső értékek a fontosak. Bőrülés, klíma automata váltó satöbbi.Sajnos ez van, a nők vakok, egy breddpite pasival bármikor képesek ágynak ugrani, de ha kicsit sem nézel ki jól, mehetsz a levesbe vagy a pottyantós kerti budiba (alias le vagy sz...rva). És ezek ilyenek a 15 évestől a 30+-ig tisztelet a nemlétező kivételnek.
Tomeeee
5-ös válaszoló! A válaszomban ez szerepel: A férfiaknak, akik komolyabb kapcsolatra vágynak, sokkal fontosabbak a belső tulajdonságok, a külső mellett.
Ha egy srác egyből a bugyidban túrkál, akkor szerintem levehető, hogy nem komoly kapcsolatra vágyik, csak egy gyors numerára. Az, hogy ezt nem tudjátok ti lányok kiszűrni ( feltételezem nő vagy) az ilyen és ehhez hasonló férfiakat, az nem az én hibám.
ma 16:58
"ti lányok"
Nem kell általánosítani. "Ti férfiak" pedig sokszor csak a szexualitásra helyezitek a hangsúlyt. Na?
Nem mindenki egyforma sem a nők, sem a férfiak közül.
De tudom, a komoly kapcsolatat kereső férfiak mind szentfazekak, egyiküknek sem jutna eszébe soha, hogy a legjobb macát válassza, nyilván a belső mindig fontosabb, a nőknél pedig csakis a pénz. Jól gondolom, hogy nincs párod? Mert egy férfi, aki így állna alapból hozzám, nekem sem kéne. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!