Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van párod, de felkelti valaki az érdeklődésedet mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, 4 éve van barátom, viszont nagyon vonzódom az egyik csoporttársamhoz, aki ezt tudja. Nagyon jóban vagyunk, közel lakunk egymáshoz (ugyan abban a tömbházban)gyakran átjár ő is hozzám és én is hozzá (igazából a lakótársaival is nagyon jóban vagyok, ökörködünk stb), de ezzel a sráccal annyiban más hogy ő is tisztában van azzal hogy bejön,(tiszteletben tartja hogy barátom van) meg szobatársai is, ő is gyakran szórakozik vele, szobatársai is viccet csinálnak belőle és én is viccelődök vele, de elég fusztráló, hogy minden nap látom, szórakozunk, tudom hogy csak vicc de barátommal csak hétvégéken találkozom, soha nem csalnám meg, csak hét közepére ugy eluralkodik rajtam picit a magány, hogy sehol egy ölelés semmi...És bűntudatom van amiért jól érzem magam a sráccal, pont azért mert vonzódom is hozzá. Folyton ostorozom magam amiért eszembe jutnak más gondolatok is...2013. márc. 20. 20:50
1/8 anonim válasza:
nem gondolod, h már nem szereted a barátodat???
2/8 A kérdező kommentje:
Nem. Nem szeretem már olyan lánggal mint a legelején, ez egyértelmű, de ha belegondolok hogy szétválnánk, nem tudom elviselni a gondolatot. Most jelenleg próbálok romantikázni hétvégente, randikat szervezek, közösen kettesben eltöltött hétvégéket, megpróbálom kiverni a harmadikat a fejemből, mert tudom, hogy megbánnám ha miatta hagynám ott a mostani páromat.
2013. márc. 20. 20:54
3/8 anonim válasza:
Hát vagy az egyiktől tartod magad távol, vagy a másiktól. Ez az erkölcsös megoldás, barátom. ...
4/8 A kérdező kommentje:
az egyetlen amivel a csoporttársam többet tudna adni az az új, de azt a szeretetet meg törődést nem kapnám meg amit viszont most megkapok.
2013. márc. 20. 20:55
5/8 A kérdező kommentje:
Természetesen távol tartom magamat a 3. féltől, amennyire ezt a heyzet megengedi, azt a viszonyt amit meg alapból a srácokkal ápolok nem szerném cask emiatt feladni..
2013. márc. 20. 20:56
6/8 anonim válasza:
Én is voltam így. Aztán szakítottam a barátommal. Nem a 3. miatt, de már nem működött. Gondoltam, hogy most akkor majd biztos rámstartol a srác, de a nagy fenét. Utána került, mint a pestisest. Gondolom flörtölni jó volt velem, de komolyabbat már nem akart. Nehogy te is így járj!
7/8 anonim válasza:
nézd olyan keveset találkozol vele, sajnos előbb utóbb vége lesz, a szerelem már régen elmúlt, inkább gondolkodjál el, mert hiába csinálod, ez nem fog segíteni, csak tanács N
8/8 anonim válasza:
Nekem akkor voltak ilyen gondolataim, amikor már kiszerettem a barátomból és jött valaki más, akivel végül össze is jöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!