Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon meg teccet egy lany!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Darius1991 kérdése:

Nagyon meg teccet egy lany! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szijasztok ! Elore is bocsanatot kerek a Hejesirasert .. tudom egszoval borzalmas !! de nem magyar suliba jartam ! na szoval : Nem reg meg ismertem egy nagyon kedves es szep lanyt egy buliban ...es elegge osze melegettunk mindent oszintem el meseltunk egymasnak ... kint a hidegben olelesek ..meg ijenek...csak az a bibi hogy a lanynak van pasija...es ahogy meselte eleg paraszt ... de megis nagyon szerelmes bele... mert mar reg egyut vannak .. meg a srac vette el a szuzeseget ... csak ami a leg szarabb hogy a lanyt mar 3-szor meg csalta a srac .. es megis ujbol osze jott vele ! Na most a kerdesem lenyege az volna hogy mit tegyek ... hogy ra vegyem a lanyt hogy szakitson aval a huje sraccal ... marmint hogy eszhez teritsem ? Mert nekem nagyon meg teccet es szeretnem meg probalni a szerencsemet a lanyal... es amugy a lanynak biszts h meg teccettem mert o is mondta h rendes vagyok meg ijenek ! SZERETNEM HA NEM GUNYOLNATOK KI . EGY haver ajanlotta eszt a szajtot ... es remelem nem fogok csalodni ! oszinte es komoj valaszokat kerek.. Koszonom !
2013. márc. 20. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Olvashatatlan. Őszinte és komoly választ vártál, hát tessék!
2013. márc. 20. 17:50
 2/5 A kérdező kommentje:
ennel tisztabban nem tudok irni ercsetek meg :( nagyon sajnalom...eroltesetek meg egy kicsit magatokat ! KERLEK
2013. márc. 20. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:

ha a lány nem szakít magától a sráccal, az gond

beszélj vele, mond el Te mit szeretnél, ezek után a választól függ mit teszel

a lány sajnos mivel a srác már nem egyszer megcsalta és még is vele van, nem sok esélyt látok rá, de próbáld meg N

2013. márc. 20. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:

kedves első, ez nem komoly válasz, mivel hogy ha lenne egy csöppnyi eszed, akkor te is minden gond nélkül elolvastad volna...:/ de mind1, vannak, akiknek kicsit kevesebb az agyi kapacitásuk, és ha már egy szöveg nehezebben értelmezhető/olvasható, ott elvéreznek. Sajnállak.

Kérdező. Én a helyedben elfelejteném ezt az egészet, mivel a lány szereti azt a fiút... és ha szereti nem fogja otthagyni.

Talán, lefekszik veled, ha sokáig udvarolsz, de még tovább kéne udvarolgatod, randizgatnotok, hogy az egyszerű tetszésből érzelmek is legyenek.

Neked is csak tetszik, egy szóval nem mondtad, hogy szereted, és csak azért szét szedni egy párt, mert neked tetszik, az eléggé nagy szemétség lenne( bár könnyű Katát táncba vinni...) Meg, én a helyedben azon gondolkoznék el, hogy ha ez a lány állítólag szereti a párját, akkor miért is állt le veled enyelegni?

Ha összejössz vele, majd te is félhetsz, hogy mikor, kivel, mit csinál...

Szerintem járjál ugyan úgy szórakozni, úgyis találkozol majd más lányokkal, és lehet, hogy a következő, aki majd nagyon megtetszik, az majd facér lesz, és elkezdődhet köztetek bármi.

2013. márc. 20. 18:05
 5/5 A kérdező kommentje:
az egesz ugy kezdodott...hogy ki ment a heisegbol sirva... en meg lattam ... es utana mentem. es ott kezdodott az egesz , le volt torve es hirtelen el kezdet meselgetni sirva hogy mar nem birja tovabb meg ijenek . nem epp enyelegesrol volna szoo ! de amugy nagyon szepen koszonom a valaszod ! az elso konkret es normalis valasz .
2013. márc. 20. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!