Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vele? Nem értem! SOS SOS

Figyelt kérdés

Van egy srác akinek bejövök és ezt mainapig el is hittem,de ma olyan más volt. Tegnap zavarta az hogy nem figyelek rá,de ma ő volt velem ilyen. Hangulat ingadozása van? Hogy lépjek felé hogy ne higgye azt hogy engem nem érdekel??Lehet hogy nem is jöttem be neki?

remélem tudtok segíteni,mert nem akarom elveszíteni(már rég nem voltam ilyen jó viszonyban egy fiuval) Hogyan közeledjek?? HELP ME!!!!!!!

Mindenki véleményére kiváncsi vagyok!!És jó sok hozzászolást véleményt akarok!!!

Előre is köszi mindenkinek!

2009. szept. 16. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Velem is szokott ilyen lenni, hangulatingadozás... és oylankor hajlamos vagyok oylanoknak beszólni, akiknek nagyon nem kéne!Szerintem vele is ez lehet, hogy rossz napja volt.
2009. szept. 16. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem, simán mondd meg neki, hogy "figyi, remélem nem hiszed azt, hogy nem figyelek rád". Aztán zárd rövidre a témát. Én így csinálnám, ez nem feltűnő, és tömör lényegre törő.
2009. szept. 16. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!