Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok kibontakozni a párkapcsolataimban?
Akárkivel vagyok kapcsolatba, teljesen elengedtem magam. De amiben tényleg nagyon jó vagyok, azt valami miatt nem merem megmutatni. Például gitározok, zongorázok, énekelek, és elég jól táncolok. Ezeket bárki előtt szívesen csinálom, sőt még néha produkálom is magam. De egyik párkapcsolatomban sem merem a másik félnek megmutatni, pedig tudom, hogy nagyon örülnének neki.
Szerintetek ez miért lehet? Hogyan tudnám ezt leküzdeni?
Az előző kapcsolatomban én is ilyen voltam. Aztán a szakítás után rájöttem, hogy ez hülyeség... nekem olyan társ kell, aki ismeri minden dolgomat, és így is szeret, sőt minél jobban ismer, annál inkább szeret.
Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy megmutassam ki is vagyok én, miket szeretek, mihez értek.
Eleinte nagyon nehezen ment, de meglepő módon nagyon gyorsan, pár hét alatt legyőztem a komplexusaimat, és tádámm, olyan srác a barátom, aki előtt semmit se szégyellek, és értékel engem abszolút.
Vegyél erőt magadon, aztán hajrá! :) Csak így lehetsz boldog, ez pedig épp elég motiváció, nem?? :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!