Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exek akik csúnyán váltak el szakítás óta beszéltetek?
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Az én exbarátommal elég csúnyán váltunk szét,mivel hazudozott meg hitegetett, kiderült hogy a 3év alatt meg is csalt és már a hátam mögött össze is jött a lánnyal. És ő meg elég bunkó volt velem,mikor elváltak útjaink, pedig nem én csaltam meg stb.
Lényeg a lényeg nem tudom hogy viselkedjek vele szemben, mivel egy városba lakunk egy környéken nyilván valóan (sajnos) fogunk találkozni.. én még nagyon szeretem, de amit tett velem nagyon fáj. Mit tanácsoltok ha esetleg összefutunk hogy viselkedjek vagy ha látom őket az új barátnőjével? Legszívesebben elfordítanám a fejem. Van rá esély, talán egyszer hogy bocsánatot kér majd emiatt vagy ebbe ne is reménykedjek?
Szakítás után ti minden kapcsolatot megszakítottatok?
Köszi a válaszokat.
A társaságát ne keresd semmiképp. Ha köszön, akkor mosolyogva köszönj, hogy látszódjon jól vagy. Ha kérdez valamit csevegj egy keveset. Ha sokat kérdez közöld vele: nem tartsz igényt az érdeklődésre, mert más másik lemez forog. (S ezt úgy érti ahogy akarja.) ;)
Látsz erősnek, s akkor az is leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!