Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti hogy gondoltok vissza az ex barátnőtökre?
Figyelt kérdés
Engem kidobott az exem másik lányért, már jó pár hónapja vagyunk és azóta nem is beszéltünk de nagyon foglalkoztat, h vajon még azért szokott-e rám gondolni vagy néha ha pl elmegy egy közös emlékezetes helyszinen eszébe jutok-e vagy hiányzom neki...Ti pasik szoktatok nosztalgiázni, hogy milyen jó volt xy-nal? Úgy tudom eléggé szerelmes a mostani barátnőjébe is sajnos :/ de elvileg én voltam neki az első nagyobb szerelme.. ha ez számít valamit 2év 5hónapot voltunk együtt...
köszönöm a válaszokat:)
2013. márc. 19. 21:09
1/5 anonim válasza:
hokizás közben van, hogy eszembe jut
2/5 anonim válasza:
MInt a múltam egyik szép része.
Főleg hogy egy csomó dolgot csináltunk ketten...
3/5 anonim válasza:
Általában akikkel nem azért mentem szét mert megcsalt/kihasznált arra szépen, aki viszont olyan volt arra sehogy^^
4/5 anonim válasza:
17-6 év távlatában már kellemes nosztalgiával.
5/5 anonim válasza:
Ez nem nemfüggő. Te hogyan gondolsz vissza az exeidre? Nagyon sok mindentől függ. Ha még szerelmes volt, amikor szakítottatok, sokáig nagyon fájhat neki, ha olyan helyen jár, ahol ti is sokat voltatok. De ha nem viselte meg nagyon a szakítás, akkor max csak egy futó gondolat erejéig, hogy hát ja, ő is volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!