Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok: Ott alvás vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok: Ott alvás vagy sem?

Figyelt kérdés

Na a helyzet a kövi. Nemigen sok véleményt hallottam még erről, így gondoltam bedobom ide, kinek mi a véleménye róla. Van barátnőm, de messze lakik és csak hetente járok le hozzá. Viszonylag rövid ideje vagyunk ténylegesen együtt (3 hét), viszont ha esetleg ott aludhatnék náluk, akkor szerintetek ez mennyire korai/nem korai?

Kivételesen a hülye hozzászólásokat mellőzzétek ha lehet, normális válaszok és vélemények érdekelnének elsősorban!;)

Köcce!

21/F

2013. márc. 18. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Figyelj, de most komolyan, miért, de tényleg... miért tőlünk kell megkérdezni hogy mi lenne korai és miért?

Nem mi vagyunk abban a kapcsolatban. Van akinek 2 hónap után is korai lenne, mert olyan szinten nem kerültek közel egymáshoz, vagy mert olyan a személyiségük, a gondolkodásmódjuk, van aki meg pár nap után is ott alszik a másiknál, mert nekik ez így JÓ. Döntsétek el TI. -.-

2013. márc. 18. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:

a lány a szüleivel él? a csaj hány éves, ezeket nem ártott volna elmondani

mivel messze laksz, ha ő elmondja otthon biztosan megértik N

2013. márc. 18. 18:55
 3/8 anonim válasza:
a lany mennyi idos?? es sztem ezzel a kerdessedel fordulj hozza :) de sztem nem korai
2013. márc. 18. 18:56
 4/8 A kérdező kommentje:
18 éves a csajszi. Igaziból én nem tartom korainak, de gondoltam bedobom ezt a témát, hogy kinek mi a tapasztalata... marha sok vélemény van erről, ezért érdekel a véleményetek, nem azért mert meg fogom fogadni!;) De ettől még jó külső szemlélők véleményét kikérni.;)
2013. márc. 18. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
De ezek után is ez a két embertől függ és mivel mi nem ismerünk titeket, nincs mire véleményeznünk.
2013. márc. 18. 19:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Én két hét ismertség után aludtam a barátomnál, mert megbíztam benne annyira, hogy tudjam, nem fog olyat tenni velem, amit nem akarok.

És tényleg csak csókolózás meg simogatás volt, semmi egyéb.

2013. márc. 18. 19:32
 7/8 LilithLilu válasza:
Az ott alvás szerintem nem lenne korai 3 hét után. Viszont a többi dolog talán egy kicsit. De ha gondolod játszatok kérdezz-feleket, és közben tedd fel ártatlanul az ott alvás kérdését, és ha gondolod azt is hogy mit szeretne ha ott aludnál. Ezzel a játékkal sok információt megtudhatsz ártatlanul,minden gyanakvás nélkül. És ez nem hülyeség.
2013. márc. 18. 19:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, bedobom ezt a trükköt.;)
2013. márc. 18. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!