Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy nem akarok vele járni?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy sráccal, egyszer, nagyon beleélte magát a dologba, de én meg annyira nem. Nem történt semmi, még csók se. Smsket írogat, meg felhív, mintha már ezer éve ismerne.

Hogy mondjam neki, hogy én nem szeretnék vele járni? Olyan ragaszkodó, szeretetéhes típus, egyébként nagyon rendes, nem akarom megbántani.

2009. szept. 16. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Vissza,mennyé!
2009. szept. 16. 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt... egyik egyik este tulzásba vittem az egyik sráccal és kézenfogva is sétáltunk és aztán nagyon megbántam mert én még ha tudat alatt is csak barátkozni akartam vele vagy hát nem is tudom...:S de megmondtam neki, hogy én is nagyon kedvelem de legfeljebb batáti szinten. Jobb ha minél előbb megmondod neki. Szerintem meg fogja érteni. Sok sikert! ;)
2009. szept. 16. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell megmondanod neki... előbb-utóbb úgyis rájön. Csak példuál nem kell úgy csinálnod, mint akit érdekel. Ne foglalkozz vele, ne írj rá msn, ne írj neki vissza az sms-ekre, ne mindig vedd fel a telefont, mikor Ő hív, meg ilyesmi. Nem kell bunkónak lenned vele, csak ne foglalkozz vele. Majd rájön, hogy nem akarsz tőle semmit.
2009. szept. 16. 16:45
 4/5 A kérdező kommentje:
hát ezt a módszert elég bunkóságnak tartom, de azért köszi:S
2009. szept. 16. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűen, világosan és minél hamarabb.
2009. szept. 16. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!