Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik a barátnómnek is! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a barátnómnek is! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
van a sulimba egy fiu aki nagyon bejön!egy emeletel fölöttem tanul és ha jön le szüneteken mindíg rám mosolyog!!nem tudom miért de nem beszéltünk még soha sem!nem jött oda hozzám,de én is félek oda menni hozzá!!elmondtam a barátnőimnek is h teccik,de az egyikük megharagudott,mert hogy neki már hamarabb teccett!!és hiába bizonygatom neki hogy én ezt nemtudtam nem hisz nekem!mit csináljak??:(szeretem őt,de a barátnőmet sem akarom elveszteni!!!
2009. szept. 16. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne légy gyerek...

s kérd ezt a barátnődtől is...

Biztos még csak tizen egy két évesek lehettek... (Már bocsi...)

Hagyjátok mind a ketten..

Nem érdemes egy pasi miatt barátságot elmérgesíteni..

Hidd el..

Én sem tenném soha.

Egy barát felér rengeteg pasival..

Bár ez csak az én véleményem..

25/N

2009. szept. 16. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem hisz neked akkor bármit tehetsz akkor sem fog. Majd a pasi eldönti melyikötök aki jobban bejön neki.
2009. szept. 16. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
mi az hogy neki hamarabb tetszett már??????? neked április 4én kezdett tetszeni neki meg 3-án???? ehez mikze van hozzá sose fogom megérteni
2009. szept. 16. 16:02
 4/7 anonim ***** válasza:

nem stoppolhatja le ez egy ember nem egy tárgy akiről elmondhatja h az az övé

am sztem nemtudom:D de mondok vmit én meg a legjobb bnőm ugyanabba a srácba vagyunk belezugva már 1 éve (mind2en reménytelenül.. :D) és ő is ugyanigy suliba jár és felettünk (a bnőm az oszt.társam is egyben) éééés bár voltak kisebb veszekedések a bartáságunk kitart pedig ez egy elég érdekes szerelmi 3szög. amugy a fiuval összeismerkedtünk 1 év alatt elég jol :)

2009. szept. 16. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:

sztem várd meg mig eldől kit választ a fiu

ha bnődet ne sértődj be

ha téged akkor a bnőd megfog sértődni tutira de beszéld meg vele és aztán ha nem megy a 2 együtt mérlegelj h ki a fontosabb számodra :)

2009. szept. 16. 18:45
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi hogy tanácsot adtatok,és kibékültünk a barátnőmmel.Elmondtam neki amit mondtatok,hogy egy fiu miatt nem érdemes összeveszni és azóta együtt álmodozunk róla!:)

tudom hogy ez igy nagyon gyerekes de4 hát ez van...

kössz a segitséget...:)egy 15 vagyok

2009. szept. 17. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
és az kit érdekel h hamarabb tetszett neki? mondta? nem akk kussoljon és te meg ne törődj vele ennyi!
2009. okt. 2. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!