Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viragot baratnomnek?! Bovebben lent.
Szerintetek hulyenek fog nezni a baratnom, ha csak ugy minden ok nelkul veszek neki pl: egy szal rozsat?
16/F
Dehogyis! Én imádok "csak úgy" virágot kapni a barátomtól :) Gyűjtöm is őket, már nem is tudom megszámolni, 3,5 év alatt mennyit kaptam :) A legjobbak az ilyen spontán meglepetések ;)
20/L
Tudom megsem kellet volna kerdeznem...
Csak a mostani lanyok..neha nem ertem oket...
Egyik ismerosom azert megharagudot a pasijara mert vett neki 1 szal rozsat..
Mondjuk bnom nem olyan, de gondoltam felteszek egy ilyen kerdest, hogy batrabb legyek.
Egyebkent szerintem jo dolog.
Nem vagyok lany igy nem tok ugy gondolkodni, de a lanyok tobbsege orul az ilyen dolgoknak.
No, es szerintem szep gesztus.
Ma mar nem sok fiu vesz a baratnojenek viragot.
Sot..nem, hogy nem vesz..de meg nem is ad neki, ha pl meglat egy viragot vagy valami...(rem ertheto a lenyeg...)
Te tudod, hogy mit szeret a barátnőd.
Én például jobban örülök egy kis édességnek, mint a virágnak. A virág pár nap alatt elhervad, az édességet viszont jó együtt elrágcsálni.
El sem hiszem , hogy létezik olyan lány/nő aki azt írta/írni fogja/gondolja, hogy inkább vett / venne neki csokit vagy bármi mást.
Attól aranyosabb dolog nem igen van, ha a fiútól kapok egy "csakúgy" virágot.
Pedig még allergiás is vagyok mindenféle pollenre. :D
De párom megkérdezte legjobb barátomat,hogy vehet-e nekem rózsát,mivel allergiám van. Ezt barátom elmondta nekem,én meg mondtam hogy jáááj,mondd neki, hogy igen ! :D
Nagyon édes,mikor a fiú minden ok nélkül ad virágot a kedvesének.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!