Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 29 éves férfihez nem túl fiatal egy 20 éves lány?
Figyelt kérdés
Akinek van tapasztalata ilyennel kapcsolatban az írjon, de mások véleményét is szívesen várom..2008. jún. 10. 12:58
11/13 anonim válasza:
Nem. És különben sem a kor számít! :)
12/13 anonim válasza:
én 17 éves vagyok és 29 a barátom...ennél többet had ne mondjakXD
13/13 anonim válasza:
Ez változó. Egyéni érettségtől függ. Van, hogy simán működik a dolog.
De nekem pl. volt egy esetem 20 éves koromban. Gólyabálon megismertem egy 29 éves férfit. Én akkoriban még nagyon kis hülye, éretlen csitri voltam, akinek máson sem járt az esze, csak a bulin. Ez a pasi meg olyanokról témázott, hogy így a munka, úgy a munka, nemrég vett új hűtőt (!) stb. Én meg azt gondoltam magamban, hogy micsoda egy unalmas fráter, és hogy hülye-e ez, mert mi a fenét akar egy 20 éves kiscsajtól.
Most 26 vagyok, és mit nem adnék egy ilyen fickóért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!