Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyjából mennyi ideig tart a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyjából mennyi ideig tart a meleg huszanévesek párkapcsolatai?

Figyelt kérdés
Nyílván változó, de gondolom nagyon kevés az olyan, ami kibír éveket. Nekem idáig volt egy 1 éves kapcsolatom, egy 4 hónapos illetve egy 3 hetes:D Ez normális?

2013. márc. 18. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én azért remélem hogy majd az első kapcsolatom kitart addig amíg élünk :D persze lehet hogy nem kéne ennyire állom világban élnem :D

18/f

2013. márc. 18. 22:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát. Heteroknál se feltétlenül gyakori a többéves párkapcsolat ebben a korban. Én 19 vagyok, 13 hónapja együtt valakivel. De voltak nekem is nagyon rövid kapcsolataim, szóval, mondhatni, hogy normális. Legalábbis, ha magamat veszem viszonyítási alapul.
2013. márc. 19. 01:27
 3/7 Kyriel válasza:
100%
Nekem a leghosszabb ami még most is tart az 6 év =) én 6 éve vok együtt párommal ^^ 25/F
2013. márc. 19. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
legfeljebb 10 évig, mert aztán már nem huszonéves.
2013. márc. 19. 14:09
 5/7 A kérdező kommentje:
:DD
2013. márc. 20. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:
első kapcsolatom 3,5 év.. :)
2013. márc. 20. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:

A melegek többsége váltogatja a kapcsolatait, de minimum megcsalja a párját a tudtával, vagy tudta nélkül.

Nagy százalékban nem tudnak ellenállni az új ismeretségnek, még ha az csak egyszeri alkalom is. És ez az egyszeri alkalom a melegek közötti kapcsolatok zöme. Ezt mondhatom 80-20%-nak is, nem hiszem, hogy sokat tévednék. És ezt, ha egy meleg igazán átgondolja, akkor igaznak is kell, hogy elismerje.

2013. márc. 23. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!